Pla general de Barcelona, amb la Torre Mapfre al fons, vista des de dalt de tot de Sarrià

Barcelona Week: 10 dies d'ofertes i descomptes per compensar les pèrdues del Mobile

Restaurants, hotels, museus o RENFE se sumen a aquesta iniciativa

La  cancel·lació del Mobile World Congress va suposar un cop dur per l'economia de Barcelona, sobretot per l'ampli sector turístic. La gran pèrdua de diners que ha suposat ha volgut ser compensada per l'Ajuntament i els agents econòmics de la ciutat amb la creació de la Barcelona Week.

Uns 200 establiments  (entre hotels, restaurants o museus) participen en aquesta iniciativa que s'allargarà des d'aquest divendres 21 de febrer fins a l'1 març. Durant aquests dies, s'oferirà una sèrie de descomptes i paquet d'ofertes culturals, hoteleres i de restauració. L'objectiu és atreure turistes per compensar les cancel·lacions ja produïdes però també animar als congressistes a no cancel·lar les reserves fetes entre el 24 i el 27 de febrer.

Hotels i Apartaments Turístics

Un gran nombre d'hotels de la ciutat s'han animat a fer tota mena de promocions especials per aquests dies per compensar la pèrdua de reserves d'aquests dies. Trobem des de descomptes d'un 20% en tots els hotels de la cadena H10, a altres com el Via Augusta que ofereixen habitació amb esmorzar i una ampolla de cava per 75€ la nit o El Palace que ofereix per als «barcelonins i voltants» allotjament i esmorzar per 195 €. 

Els apartaments turístics també s'han sumat a aquesta iniciativa fent una rebaixa important als seus preus habituals. Un bon grapat d'empreses ofereixen aquesta setmana els allotjaments amb un 20% de descompte

Restaurants

La restauració de la ciutat també ha apostat per la Barcelona Week mostrant l'amplià cultura gastronòmica de la ciutat a través de  menús especials tancats a molt bons preus. Restaurants barcelonins molt importants com poden ser SOLC; amb un menú de 25 euros, o MA'I Restaurant  (la proposta informal del xef amb 1 estrella Michelin, Artur Martínez), amb un menú de 30, entre d'altres, hi participen.

Comerç

Una àmplia representació del comerç barceloní també estarà present en aquests dies especials de descomptes. Des de la cadena  Muji (amb descomptes d'un 20%) passant per botigues de roba com Mardemar Barcelona (30% en articles d'hivern) o el 10% addicional que hi haurà a La Roca Village

Cultura i Lleure

Bona part dels museus i edificis singulars de la ciutat participen en aquests dies d'oportunitats oferint un 2x1 en les seves entrades. El Museu del Barça, el Caixa Fòrum o el CCCB són només alguns dels museus que s'hi han adherit. També si sumen edificis molt visitats com poden ser la catedral  de Barcelona, la Casa Batlló  o la Casa de les Punxes

L'oferta també s'estén a rutes en bicicleta o segways per la ciutat o fer un tomb amb les Golondrinas. El  Lliceu, per la seva banda, també ofereix 2x1 per a l'òpera 'La clemenza de Tito' de Mozart en les representacions de cap de setmana i del 25 al 27 de febrer. 

Transports

Finalment, RENFE ha llençat una oferta amb un descompte d'un 35% a tots els AVE i Llarga Distància  amb origen i destí a Barcelona i en viatges d'anada o anada i tornada. També Vueling ofereix un descompte del 20%  per volar a o des de Barcelona entre el 22 de febrer i el 5 març reservant abans d'aquest divendres a mitjanit.

Totes les ofertes i establiments adherits es poden consultar aquí.

També et pot interessar...

  • Cancel·len el Mobile World Congress per les baixes provocades pel coronavirus
  • Misteri resolt: Descobreixen què és l'estranya ‘ciutat flotant’ a la costa de Barcelona