IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

👉 La Fiscalia no recorrerà la sentència absolutòria de Trapero i l'excúpula d'Interior

ÚLTIMA HORA

🚔 Almenys tres detinguts en una operació de la Guàrdia Civil contra els responsables de Tsunami Democràtic

Okiku, la nina posseïda per la seva propietària

La història, que procedeix del Japó, es remunta al 1918

Una nina tradicional japonesa | Cedida

El 1918 un noi japonès de 17 anys anomenat Eikichi Suzuki va comprar una bonica nina típicament japonesa per la seva germana petita, Okiku, que llavors tenia 2 anys. Quan el noi li va donar el regal a la seva germana, la nena va quedar enamorada de la seva nova nina, i li va agradar tant que va decidir posar-li el seu nom a la joguina. Durant força temps la petita i Okiku van ser inseparables, la nena anava a tot arreu amb la seva nina, però l'any següent, la família va ser colpejada per la tragèdia.

Okiku va caure molt malalta i va acabar morint per les complicacions d'una febre molt greu. Després d'enterrar la petita, la família va decidir alçar un altar en la seva memòria, una cosa molt habitual al Japó, i va col·locar la nina a la part alta de l'altar per poder recordar a la nena. Però poc temps després, alguna cosa estranya va començar a succeir amb la nina que va deixar la família totalment aclaparada.

Segons explica el blog 'Sixpencee', els cabells de la nina, que originalment estaven tallats a l'altura de les espatlles, rectes, com és tradicional en aquest tipus de nines, va començar a créixer de forma inexplicable. La família va creure que tal fenomen significava que l'esperit de la seva nena habitava ara el cos de la nina, i encara que la mare de Okiku va tallar el cabell a la nina en més d'una ocasió, els cabells sempre tornaven a créixer fins a l'altura de les genolls.

La nina Okiku al temple Manneji | Cedida

Gairebé vint anys després, la família Suzuki va decidir mudar-se lluny de Hokkaido i es van mostrar reticents a emportar-se la nina amb ells. Es pares, però, seguien creient que l'esperit de Okiku vivia a la nina, per la qual cosa tampoc la volien llençar o abandonar-la. Llavors se'ls va ocórrer una altra opció: van portar la nina al temple Manneji d'Hokkaido, on van explicar què passava amb Okiku. Des de llavors la nina es troba en aquest temple i allà li tallen el cabell sovint, però segueix creixent sense explicació.


Comentaris

envia el comentari