El Calafell cau golejat a la pista del Noia

El CP Calafell perd (6-2) a la pista del Calafell i pateix la quarta derrota seguida i suma la cinquena jornada sense vèncer

Ángel Rodríguez en una imatge d'arxiu
Ángel Rodríguez en una imatge d'arxiu | Joan Alfons López

El Club Patí Calafell ha caigut derrotat a la pista del CE Noia per 6 a 2 en un encontre on la teòrica superioritat local s’ha confirmat de forma contundent al llarg dels 50 minuts de partits. Al bon moment dels barcelonins se suma el delicat estat de forma esportiu d’un Calafell que acumula quatre derrotes seguides i cinc jornades sense guanyar, resultats que han provocat que el descens s’aproximi a només tres punts.

Partit sentenciat en el primer temps

El Noia només ha necessitat tres minuts per inaugurar el marcador. Edu Fernández obria la llauna en el minut 3 per posar la primera pedra del futur triomf. El conjunt dirigit per Pere Varias, extècnic del Calafell, ha ampliat diferències en el minut 10 gràcies a una diana d’Aleix Esteller. Tot i que el verd Dani Ferrer ha posat el 2-1 provisional en el minut 13, els de Sant Sadurní han colpejat dos cops abans del descans per encarrilar els tres punts.

Llorca feia el 3 a 1 en el minut 15 i ell mateix anotava el 4 a 1 en el minut 18. El bigolejador local repetia protagonisme en el minut 34 per fer el 5 a 1 que acabaria de rematar Humberto Da Silva en el minut 39 amb el 6 a 1. Gerard Pujol, aprofitant una jornada més una falta directa, maquillava la golejada adversa amb el 6 a 2 en el minut 48. Aquesta derrota deixa el Calafell a la desena posició de la lliga amb onze punts, tres més que unes places de descens que marca el Sant Cugat amb vuit punts. La pròxima cita del Calafell serà diumenge vinent a les 12.30 hores rebent la visita del Girona CH, rival directe que marca la zona de permanència a la categoria.