Àlex Rodríguez celebrant l'empat en el minut 45

El Reus Deportiu Miró goleja l’Alcoi i compleix amb els pronòstics

Els reusencs han guanyat per 2 a 7 a la pista del PAS Alcoy en el matx de la jornada 22 de l’OK Lliga

No hi ha hagut sorpresa al Pabellón Francisco Laporta d’Alcoi i el Reus Deportiu Miró s’ha imposat amb una clara comoditat al cuer de la categoria, un PAS Alcoy que ha estat superat per 2 a 7. Els ganxets, després d’acumular dues decepcions majúscules les darreres setmanes amb l’eliminació de la Copa del Rei i de la Lliga Europea, necessitaven tornar al camí de l’alegria per afrontar la lluita per la classificació per a la ‘Champions’ de la pròxima temporada. I ho han fet superant sense pietat el cuer de l’OK Lliga.

Una maneta al descans

El Reus Deportiu Miró ha tardat nou minuts en obrir la llauna però quan ho ha fet, ha posat la cinquena marxa al motor. Cristian Rodríguez inaugurava l’electrònic i pocs segons després de fer el 0 a 1, Àlex Rodríguez ampliava diferències. El duel entre els Rodríguez de l’equip ha seguit quan Cristian, al quart d’hora de joc, feia el 0 a 3.  Marc Julià se sumava a la festa en el minut 18 amb el 0 a 4  aprofitant una falta directa i Àlex Rodríguez tornava a veure porteria a un minut del descans, també de falta directa.

Amb el duel sentenciat, l’Alcoi ha aconseguit maquillar el marcador. Llisà feia l’1 a 5 en el minut 36 però només dos minuts després arribaria el sisè gol reusenc. Marc Julià també anotava el seu doblet particular, tot i que Cristian Rodríguez seria el màxim golejador dels del Baix Camp durant la nit d’avui quan en el minut 40 feia l’1 a 7. Carlos Pérez, fregant el minut 41, marcaria el definitiu 2 a 7. En els darrers vuit minuts de partit no ha succeït res després que els locals es quedessin sense temps material per intentar la remuntada.

Aquest resultat i la derrota del Liceo a la pista del Noia per un escandalós 7 a 1 provoca que la lluita per la segona plaça sigui una realitat. El subcampionat està en joc, sent els gallecs els actuals segons amb 47 punts, seguits del Noia i del Reus Deportiu Miró amb 47 punts, nou més que un Lleida Llista que és cinquè amb 37 punts i un partit menys jugat. La pròxima cita dels ganxets serà dissabte 16 a les 21.00 hores rebent l’Igualada al Palau d’Esports.