Salvat, Carballeira i Àlex Rodríguez celebren el 4-1

El Reus Deportiu Miró guanya patint a Alcobendas (4-5)

El Reus Deportiu Miró s’imposa per 4 a 5 a la pista de l’Alcobendas en un duel on ha anat per darrera en el marcador en dues ocasions

El Reus Deportiu Miró ha quallat un patit partit | Laia Solanellas

El Reus Deportiu Miró s’endú els tres punts de la seva visita a la pista del Club Patín Alcobendas després d’imposar-se per 4 a 5 en un encontre farcit d’intercanvi de cops on els ganxets han anat un parell de cops per sota en el marcador després de començar perdent un duel que se li podria haver escapat si el local Aspra no hagués fallat una falta directa quan faltaven poc més de 30 segons per al final del matx.

[predef]reus-144[/predef]

Bogeria entre l’1 a 0 i el 2 a 2

L’intercanvi de cops entre l’Alcobendas i el Reus Deportiu ha començat a produir-se a partir del minut 11. El local Aspra inaugurava l’electrònic, diana que seria ràpidament neutralitzada per Àlex Rodríguez per fer l’1 a 1. La remuntada completa no ha tardat gens en arribar gràcies a César Carballeira. El gallec ha aprofitat un llançament de penal per situar l’1 a 2 en el minut 12. Malauradament ha durat poc l’alegria a can Reus Deportiu Miró després que el local López empatés abans d’arribar al minut 13.

Amb el 2 a 2 en el marcador, el partit s’ha tranquil·litzat. Era impossible mantenir el ritme fins al final dels 50 minuts. Tot i això, els locals han tornat a avançar-se en el marcador en el minut 18 gràcies a una diana de Fernández. L’avantatge madrileny s’ha mantingut fins al minut 32, ja en el segon temps. Després de veure com Marc Julià no aconseguia anotar una falta directa en el minut 30, l’atacant s’ha refet i en el minut 32 empatava (3-3). No ha estat fins al minut 37 quan Joan Salvat, capità ganxet, aconseguia fer el 3 a 4 i situar novament el seu equip per davant a l’electrònic.

El matx avançava i quan semblava que el triomf viatjaria cap al Baix Camp, les locals han tornat a dir la seva. Roca aconseguia el 4 a 4 en el minut 47 i pocs segons després arribaria el 4 a 5 definitiu gràcies a Àlex Rodríguez. El gol ha donat el triomf gràcies al fet que Càndid Ballart, porter del Reus Deportiu Miró, ha aturat una falta directa a Aspra quan quedaven segons per arribar al xiulet final. Amb aquest resultat, el Reus Deportiu Miró se situa provisionalment a la tercera plaça amb 57 punts i a l’espera que finalitzi la jornada 27 de lliga, la segona plaça està a només dos punts. La pròxima cita serà dissabte 18 d’abril a les 21.00 hores rebent la visita del Deportivo Liceo.