Tot a punt per l'Olimpíada Escolar a Reus amb la col·laboració de «la Caixa»

Durant tres setmanes l'esport serà el protagonista entre els infants a Reus

L'Olimpíada Escolar de Reus arriba un any més amb la seva 37a edició. Els infants Reus i del territori tenen una cita esportiva el pròxim divendres vuit de març, al Pavelló Olímpic Municipal. Com ja és habitual en aquesta iniciativa l'Obra Social de «la Caixa» dóna suport al projecte que comptarà amb 3.000 participants en una desena de modalitats esportives.

Foto de grup amb representants del centres escolars que participaran a l'Olimpíada. | Joan Alfons López

 

L'Obra Social «la Caixa» col·labora amb el projecte

En aquest àmbit l'Obra Social «la Caixa» ha signat un conveni de col·laboració amb la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Reus per donar suport a les activitats de lleure i que promouen els valors de l'esport. Un any més «la Caixa» ha apostat pel projecte de l'Olimpíada Escolar de Reus, que ajuda a la incorporació de pràctiques esportives en la infantesa de manera saludable.

Una cinquantena d'escoles participaran a l'Olimpíada Escolar

Un total de  49 centres escolars participaran en aquest projecte educatiu  i esportiu que pretén reivindicar els valors de l'esport. En aquesta edició tindrà un especial protagonisme el bàsquet, ja que enguany Reus ha estat escollida la Ciutat del Bàsquet Català. No obstant això, els infants dels diferents centres educatius que participen en l'Olimpíada Escolar també podran participar en fins a 14 modalitats esportives diferents. 

Imatge d'arxiu d'una cursa de la darrera edició de l'Olimpiada Escolar de Reus | Cedida

 

Enguany, l'acte d'inauguració anirà a càrrec de l'esportista Noemí Jordana que serà l'encarregada de donar el pregó inaugural. Una iniciativa que durant  tres setmanes l'esport serà el protagonista entre els infants de Reus. D'altra banda en aquest projecte també s'afegeixen com a col·laboradors els centres educatius de diverses escoles de Baix Camp i del territori tarragoní.

Les entitats de Reus cedeixen les instal·lacions

L'acte inaugural de l'Olimpíada Escolar es realitzarà al Pavelló Olímpic Municipal, com ja s'ha fet en les darreres edicions  el pròxim divendres vuit de març a les 19.00 hores.  No obstant això, l'escola Alberich i Casas i l'escola Ciutat de Reus cediran els seus polilleugers perquè es desenvolupin les diferents modalitats esportives. També seran seu de les olimpíades escolars els camps de futbol municipals, el Reus Deportiu, el CN Reus Ploms, el CT Reus Monterols o Club de Tenis Taula els Ganxets de Reus.