Convoquen una petonejada multitudinària a Barcelona per Sant Valentí

L’humorista Andreu Casanova convida a totes les parelles que ho vulguin a celebrar Sant Valentí fent-se un petó al centre de la ciutat control

Petó al carrer
Totes les parelles estan convidades a besar-se el dia de Sant Valentí a la Rambla de Barcelona | Cedida

S’apropa el 14 de febrer, dia en què l’amor s’expressa en tota la seva esplendor. Per aquest Sant Valentí l’humorista Andreu Casanova convida a totes les parelles desvergonyides a besar-se a la Rambla de Barcelona, davant del Club Capitol de 14 a 19 hores.

El lloc decidit ha estat on Casanova realitza la seva obra ’Tinder sorpresa’, en la qual parla de l’amor i les noves tecnologies. A aquesta cita multitudinària per fer-se un petó ja s’han apuntat unes 50 persones que Andreu Casanova, com a mestre de cerimònies, organitzarà per realitzar aquest esdeveniment.

El món del cor per Sant Valentí

Una nova parella inesperada. El campió de motociclisme Marc Márquez i la model Lucía Rivera han estat enxampats junts i molt afectuosos pels carrers de Barcelona, després d'haver gaudit d'un sopar romàntic a prop de Diagonal. Segons informa la revista '¡HOLA!', surten junts des de fa uns mesos, i estan encantats l'un amb l'altre.

Marc Márquez i Lucía Rivera han estat enxampats pels carrers de Barcelona
Marc Márquez i Lucía Rivera han estat enxampats pels carrers de Barcelona | ¡HOLA!

El que ha fet saltar les alarmes han estat unes fotografies publicades per la revista '¡HOLA!' on es confirma la relació. En aquestes, es veu a Márquez i Rivera caminant junts pels carrers de Barcelona, mentre ell l'agafa per la cintura. Lucía Rivera és filla biològica de l'actriu i model Blanca Romero, i adoptiva del torero Cayetano Rivera, després que ell l'adoptés un cop va contreure matrimoni amb la seva mare.

Nagore Robles ha desmentit els rumors agraïnt a la seva nòvia el seu suport
Nagore Robles ha desmentit els rumors agraint a la seva parella el suport donat | INSTAGRAM

A la presentadora Sandra Barneda i a Nagore Robles últimament les persegueixen multitud de rumors sobre una possible ruptura sentimental; a més a més, unes imatges de la presentadora passejant pels carrers de Madrid en què se la veia quasi plorant encara avivava més les especulacions sobre una possible crisi entre la parella.

Sembla ser però, que aquests rumors estaven totalment fora de lloc, ja que les dues implicades no paren de desmentir les falses notícies de la seva ruptura mitjançant fotografies d’elles dues juntes, més unides que mai.


Comentaris

envia el comentari