⚫️ URGENT

Un mosso mata a trets la seva exparella i se suïcida a Terrassa

L’ONCE reparteix 35.000 euros a Terrassa

El 'Cupó Diari' es va vendre al quiosc ubicat a la plaça del Triomf
Quiosc de l'ONCE a Terrassa on es va vendre el 'Cupó Diari' premiat | Cedida

 

35.000 euros. Això és el que ha repartit el ‘Cupó Diari’ de l’ONCE a Terrassa en el sorteig d’aquest dimarts, 4 de setembre. Concretament, la butlleta premiada es va vendre al quiosc ubicat a la plaça del Triomf, 24, regentat per Encarnación Del Ojo. Es tracta d’un cupó electrònic venut per TPV (terminal de Punt de Venda), un sistema a través del qual el client pot escollir el número que més li agradi.

 

L’ONCE ofereix a Terrassa serveis personalitzats a 525 afiliats i afiliades i compra amb una xarxa de 121 agents venedors dels productes de joc de l’Organització. Des de principi d’any, a Catalunya ja s’han repartit fins a 38 milions i mig d’euros en premis. El ‘Cupó Diari’ de l’ONCE, que costa un euro i mig, ofereix 55 premis de 35.000 euros a les cinc xifres. A més, per 50 cèntims més, el client té l’oportunitat de jugar també a la sèrie i guanyar ‘La Paga’ de 3.000 euros al mes durant 25 anys.

 

350.000 repartits a la Sénia

La setmana passada, la fortuna va tornar a somriure a Catalunya. En aquest cas a la comarca del Montsià, a les Terres de l’Ebre. El ‘Cupó Diari’ de l’ONCE va repartir un total de 350.000 euros al municipi de la Sénia, on es van vendre deu cupons premiats amb 35.000 euros cadascun al quiosc situat al número 1 de la plaça de Pius XII. Aquesta localitat tarragonina pertany a la direcció administrativa de l’ONCE a Tarragona, que compta amb gairebé 800 afiliats i afiliades i disposa d'una xarxa de 190 venedors.

 

El ‘Cupó Diari’ de l’ONCE

L’ONCE compta amb una xarxa de vendes formada per uns 20.000 agents venedors. Molts d’ells compten amb un Terminal Punt de Venda (TPV) on el client pot escollir, a l’instant, el número que més li agradi. A més, també es poden adquirir els cupons a través de la seva pàgina web oficial de joc o en els establiments autoritzats. A tot Catalunya, hi ha més de 10.000 afiliats al col·lectiu de l’ONCE i la seva Fundació supera les 15.000 persones. La venda de cupons a Catalunya dona feina a prop de 3.000 persones.