L'empresa danesa OnRobot tria Barcelona com a base d'operacions del sud d'Europa

La companyia es dedica a desenvolupar tecnologies d'agafament i detecció per als braços robotitzats

L'empresa desenvolupa tecnologies de subjecció i detecció per a braços robotitzats
L'empresa desenvolupa tecnologies de subjecció i detecció per a braços robotitzats | OnRobot

L’empresa danesa de tecnologies per a robots col·laboratius OnRobot ha triat la ciutat de Barcelona com a base d’operacions per gestionar totes les accions que es realitzin a la regió del sud d’Europa (Espanya, França, Turquia, Portugal, Grècia i Malta), l’Orient Mitjà i Àfrica. L'empresa, que té la seva seu a Odense, Dinamarca, també disposa d'oficines a Alemanya, Xina, Malàisia i Hongria. 

L’oficina que la companyia obre a la ciutat comtal és la setena en menys d’un any i converteix a Espanya en el segon país europeu on l’empresa danesa desplega operacions dins de la seva estratègia d’expansió internacional.

Així doncs, el centre neuràlgic d’operacions per cobrir la demanda d’aquests mercats que ha inaugurat l'empresa se situa al passeig de Garcia Fària. Actualment l'equip estaria format per un total de tres persones tot i que, segons fonts de l'empresa que ha recollit 'elPeriódico', s'espera que l'equip es pugui duplicar en els pròxims mesos. 

Els braços robotitzats s'utilitzen per a l'automatització de diversos processos industrials
Els braços robotitzats s'utilitzen per a l'automatització de diversos processos industrials com les cadenes de subministrament automotrius   | OnRobot

 

OnRobot vol posicionar-se com a líder global d'aplicacions col·laboratives

Per tant, la companyia desenvolupa tecnologies de subjecció i detecció per a braços robotitzats que s’utilitzen, en l’actualitat, per a l’automatització de tota una sèrie de processos industrials. Entre aquests trobem la fabricació de productes electrònics, cadenes de subministrament automotrius, empreses de fabricació de metalls i ‘packaging’. 

Els robots col·laboratius, segons ha explicat la mateixa empresa, són un dels segments de major creixement de l’automatització industrial i assegura que el sector es multiplicarà per deu l’any 2025.  Aquesta robòtica aplicada a la indústria compta amb la tecnologia desenvolupada per la NASA per aplicació industrial amb la pinça Geko.

Segons 'el Nacional', l'objectiu de la companyia és posicionar-se com a líder global d'aplicacions col·laboratives per a la indústria robòtica i convertir-se, a mitjà termini, en un lloc on es pugui trobar qualsevol solució de hardware i software per una equipació i reprogramació senzilla de qualsevol braç robotitzat amb diverses aplicacions. 


Comentaris

envia el comentari