Iker Casilla en una entrega de premis de la lliga

L'operació estètica que podria haver-se fet Casillas abans del confinament

Diversos indicis podrien confirmar el retoc estètic

Aquesta quarantena ha fet que molts famosos estiguin més actius a les xarxes socials per tal d'estar més a prop dels seus seguidors. Un dels més actius és Iker Casillas, que ha pujat un vídeo demanant col·laboració per poder superar el virus.

Fa uns dies l'exporter del Real Madrid feia un directe, a través d'Instagram, on parlava amb el també exjugador del club merengue, Fabio Cannavo. Durant la connexió tots dos van parlar i debatre sobre diversos aspectes del coronavirus, fins aquí tot normal però hi ha una cosa que ha sorprès i molt als seus seguidors: el capell que duia Iker.

Es tracta d'un capell de llana que li tapava tota la cabellera un fet curiós tenint en compte que estant tancat a casa és una mica difícil tenir fred al cap. A més, cal sumar-hi que el detall de la cara, una mica inflamada, que presentava l'exfutbolista durant el directe.

El capell de Casillas, tot un misteri

En l'últim vídeo que l'excapità de la Selecció Espanyola ha compartit al seu perfil d'Instagram també apareix amb el capell però sense tenir la cara tan inflada. Tot això sumat al fet que no ha pujat cap foto, recentment, amb el cap descobert, pot portar a pensar que el porter s'ha sotmès a un  trasplantament capil·lar, ja que un dels efectes secundaris de l'operació és la inflamació facial.

Aquesta no seria la primera intervenció de Casillas que ja es va realitzar un tractament quan li van començar a aparèixer les entrades. Així doncs, uns anys després de la primera intervenció i després d'haver-se allunyat dels terrenys de joc a causa de l'infart que va patir, Iker s'hauria millorat la seva cabellera.

Iker  però no és l'únic esportista que ha aprofitat un 'parón' per implantar-se cabell o fer-ser algun tractament per estimular el creixement del cabell. El porter Diego López, Rafa Nada, o l'entrenador italià, Antonio Conte, en són un clar exemple malgrat que alguns han tingut més o menys sort amb els resultats obtinguts.