El PP demana explicacions a Colau per un 'striptease' «dirigit al públic infantil»

El regidor de l'Ajuntament de Barcelona Óscar Martínez assegura que l'esdeveniment va tenir lloc durant les festes de la Mercè al passeig de Lluís Companys

El regidor Óscar Ramírez exigeix explicacions al govern municipal de Colau per l'esdeveniment «vergonyós»
El regidor Óscar Ramírez exigeix explicacions al govern municipal de Colau per l'esdeveniment «vergonyós» | Catalunya Diari

Que Barcelona és una ciutat extravertida ho sap tothom i que en les festes de la Mercè es realitzen activitats del mateix calibre tampoc és desconegut. Ara, el que no s'esperava el regidor del PP de l'Ajuntament Óscar Ramírez és que tingués lloc «un espectacle» —com ell diu— al pur estil Full Monty però per a tots els públics —en el més estricte significat de l'expressió.

  

De fet, en el vídeo compartit per Ramírez, que ha usat com a projectil contra Colau exigint explicacions, s'aprecia com dos homes es despullen fins a quedar en tanga sota el ritme de música disco. Això sí, l'atenció s'ha centrat més en la mirada innocent de sorpresa dels nens, espectadors del «vergonyós» acte. El regidor ha aprofitat l'ocasió, inevitablement, per a responsabilitzar a l'alcaldessa de la gestió i organització de la Festa Major; no obstant això, en certa manera, li ha sortit malament la jugada.

Nombrosos usuaris creuen que «no n'hi ha per tant»

I és que fer política a Twitter, independentment del bàndol a què es pertanyi, és ficar els peus en fang. Crítiques a Colau no n'han faltat; ara bé, la quantitat de comentaris divergents de l'opinió d'Óscar han eclipsat el seu moment de glòria. Alguns s'han limitat a dir que «no n'hi ha per tant» i uns altres han optat per recordar-li que a Espanya encara se celebra la tauromàquia, i en presència de menors —una experiència adoctrinadora i traumàtica, com a mínim.

Cal destacar que molts internautes, sense ser clars adeptes del PP, han trencat una llança a favor de Ramírez assegurant que és «una barbaritat» i fins i tot «lamentable». Del que no hi ha dubte és que, a vegades, Twitter és pitjor que un camp de futbol.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari