Osvaldo, ex de l'Espanyol: «No m’agradaria ser com Messi, viu en una presó d’or»

«Perquè et vols comprar un Ferrari si de l’entrenament fins a casa només tens 15 minuts?», s'ha preguntat l'exjugador de l'Espanyol en ser preguntat pel '10' blaugrana

Leo Messi lamenta una ocasió fallada davant el Girona
Leo Messi lamenta una ocasió fallada davant el Girona | CatalunyaDiari.cat

L’afició de l’Espanyol recorda Pablo Daniel Osvaldo com un jugador tant talentós com excèntric. El ‘9’ argentí, que lidera una banda de rock, ha sorprès ara adoptant altra vegada la seva cara més controvertida per explicar que no li agradaria ser com Leo Messi, pel fet de tenir tants diners. «No m’agradaria ser com Leo Messi, viu en una presó d’or. Es podrà comprar la televisió més gran del món, però després no sabrà com posar-la dempeus al seu menjador».

Osvaldo, que va passar per clubs d’enorme ressò com la Juventus de Turí, l’Inter de Milà o l’Oporto portuguès, ha prosseguit amb la seva crítica a l’astre argentí en comentar: «Perquè et vols comprar un Ferrari si de l’entrenament fins a casa només tens 15 minuts?». Més enllà de la crítica i de remarcar que «mai m’han importat massa els diners», l’exgolejador de l’Espanyol també ha destacat la qualitat del ‘10’ blaugrana: «Si jo fos Leo Messi, mai deixaria el futbol perquè és el millor del món».

Messi, millor que Cristiano

Finalment i a la mateixa entrevista, el futbolista argentí va acabar elogiant també Cristiano Ronaldo, que ara ocupa la posició que tenia ell quan estava a la Juventus de Turí. «Cristiano Ronaldo no ha nascut tant geni com Messi, però és una màquina i exhibeix més força que talent».

Pablo Daniel Osvaldo, amb la samarreta de l'Espanyol
Pablo Daniel Osvaldo, amb la samarreta de l'Espanyol | CatalunyaDiari.cat

 

Osvaldo, un fumador consagrat

Osvaldo era d’aquells futbolistes polèmics que defugia de la clàssica imatge d’estrella. Desencantat però excessivament talentós, l’atacant argentí va ser apartat de Boca Júniors l’any abans de deixar el futbol en ser enxampat fumant. Aquest, però, no es va quedar curt en explicar: «L’entrenador de Boca no va tenir cap mena de respecte per mi, va ser un ‘cagat’. Érem 12 els qui fumaven i em va fer fora a mi».

En una entrevista a ‘Marca’, el jugador criat a Huracán va afegir que en la seva etapa a la selecció italiana —gràcies a la seva doble-nacionalitat— fumar entre les estrelles era d’allò més normal. «A la selecció italiana fumava i fins i tot el seleccionador Cesare Prandelli podia acudir a mi per demanar-me foc», va explicar.


Comentaris

envia el comentari