Ousmane Dembélé paga 15.000 euros mensuals per una mansió a Pedralbes

El jugador ha estat vivint fins ara a l'hotel Juan Carlos I de Barcelona

Dembélé ja és nou jugador del Barça
Dembélé amb la samarreta del Barça | Cedida

Ousmane Dembélé està de pega. Després de recuperar-se d’una lesió que l’ha tingut gairebé quatre mesos apartat dels terrenys de joc, el francès ha tornat a recaure recentment i haurà d’estar entre tres i quatre setmanes més de baixa.

Hores, per tant, força baixes per al segon fitxatge més car de la història del Barça. Tot i això, el que és segur és que l’extrem tindrà al seu abast les millors condicions per recuperar-se i tornar en plena forma.

Dembelé, de fet, comptarà amb l’ajut dels serveis mèdics del Barça, quelcom essencial quan es tracta d’una recuperació. Així mateix, el jugador comptarà amb un altre actiu que resultarà imprescindible per a la seva pròspera recuperació: una mansió que ascendeix als 15.000 euros mensuals.

L'actual casa on resideix Dembelé
L'actual casa on resideix Dembelé | Vanitatis

 

Una mansió a Pedralbes de 15.000 euros mensuals

No és cap secret que els lloguers a Barcelona estan altíssims. Així mateix, si els lloguers estan alts a l’Eixample, imaginin a Pedralbes, una de les zones més exclusives de la ciutat comtal.

El punta francès, de fet, viu des de fa unes setmanes en una mansió elitista a la zona de Pedralbes, molt a prop —per cert— d’on residia Neymar quan vivia a Barcelona. De fet, a escassos 300 metres de l’antiga casa de l’actual jugador del Paris Saint Germain, Dembelé gaudeix ara d’una casa que cobreix totes i cadascuna de les necessitats que pot tenir el jove. I no és per menys, ja que el llogar de la casa ascendeix als 15.000 euros mensuals.

Imatge de la casa de Dembelé
Imatge de la casa de Dembélé | Vanitatis

 

450 metres quadrats en tres altures

Segons informa el portal ‘Vanitatis’, la mansió compta amb un total de 450 metres quadrats distribuïts en tres altures diferents. Així mateix, al voltant de la casa, l’internacional per França gaudeix d’un amplíssim terreny de 750 metres on poder passejar, jugar a futbol o treure el gos sense necessitat de sortir de casa.

Després de passar tres mesos a l’hotel Juan Carlos I de Barcelona, ara Dembélé hauria trobat l’espai ideal per intentar triomfar amb la samarreta del F.C.Barcelona.


Comentaris

envia el comentari