Fotomuntatge de Laura Llopis i Pablo Motos

Pablo Motos revela el secret més amagat sobre les seves dues filles i la seva dona, Laura

La seva família l'acompanya cada dia a la feina

Pablo Motos és una de les cares televisives més conegudes. El seu programa, 'El Hormiguero', s'ha consolidat al llarg de tots aquests anys com un clàssic de la petita pantalla. Un format en què el presentador comparteix protagonisme amb dues formigues entranyables.

Tot i que és molt popular, el presentador sempre ha intentat mantenir la seva vida privada lluny de l'opinió pública. No obstant això, hi ha detalls de la seva intimitat que sí que han sortit a la llum. Per exemple, que Laura Llopis i ell són parella.

▶️ Pablo Motos se teme lo peor tras las amenazas que ha sufrido

Pablo Motos treballa colze a colze amb la seva família a 'El Hormiguero'

Pablo i Laura es van conèixer a València, quan tots dos treballaven a la ràdio. Ella era productora d'Onda Cero València i ell presentava un programa en aquesta cadena.

Treballar tan estretament va fer que s'enamoressin i formessin una relació molt sòlida. D'això ja fa més de trenta anys.

Encara que no hagin tingut fills, Pablo ha pogut exercir de pare. I és que Laura ja tenia dues filles fruit d'una relació prèvia: Cristina i Laura Correa.

Sembla que el talent és heretat, perquè tota la família es dedica a la indústria de l'espectacle, i treballen junts a 'El Hormiguero', l'espai que presenta Motos. Una cosa semblant és el que fan la família Campos a Telecinco.

La seva dona, Laura Llopis, s'encarrega de guionitzar el programa, tasca que compagina amb altres feines, com el d'escriptora o el càrrec de subdirectora de comunicació corporativa del grup Atresmedia. Pel que fa a les filles, una s'ocupa de l'attrezzo del programa i l'altra és ajudant de guió.

Pablo Motos, Jake Gyllenhaal i Yahya Abdul-Mateen II a 'El Hormiguero'
'El Hormiguero' és un programa famós per les entrevistes a estrelles internacionals | Atresmedia

Les dues fillastres de Pablo Motos s'esforcen per no destacar ni sobresortir gens ni mica. No volen que ningú pensi que treballen al programa perquè la família les ha col·locat.

«Són dues noies guapíssimes, amb talent i, sobretot, molt bones persones». Així les va descriure el presentador en una entrevista amb Bertín Osborne.

La família Llopis en general guarda summa discreció amb tot el que té a veure amb ells. Ni tan sols ha transcendit qui és el misteriós home que va ser a la vida de la Laura abans que Pablo. Una altra dada curiosa en aquest sentit és que a internet amb prou feines hi ha fotografies d'aquestes tres dones tan importants a la vida del valencià.

Fotomuntatge de Pablo Motos i Laura Llopis i una de les filles de Laura
A la dreta, Cristina Correa Llopis, una de les fillastres de Pablo Motos | Catalunya Diari

La història d'amor entre Pablo Motos i Laura Llopis

Com dèiem, Laura i Pablo es van conèixer a València, però la història entre ells no és tan simple com podria semblar. Tal com ha confirmat el presentador, ell estava perdudament enamorat de Laura, però ella es mostrava indiferent als seus afalacs.

«A mi m'agradava, però ella passava de mi. El menyspreu més gran no és res comparat amb el seu», confessava Motos en una entrevista.

El futur de la relació entre Pablo i Laura no pintava gaire bé. De fet, ell estava tan desesperançat que pensava que mai arribaria a fer-li un petó. Això, però, va canviar gràcies a un calefactor.

Es veu que un dia, a la ràdio, Laura es va queixar del fred que feia. Pablo no va perdre l'ocasió de complaure-la i va sortir corrents a comprar un calefactor per a ella. Segons va afirmar en una entrevista, aquest acte sense importància va fer que Llopis es comencés a sentir atreta per ell.

Pablo Motos i Laura Llopis passejant pel carrer.
Pablo Motos i Laura Llopis fa més de trenta anys que estan junts | GTRES

Des d'aleshores, són un tàndem esplèndid, tant en l'àmbit personal com en el professional. Sembla que Pablo Motos no pot treballar lluny de la gent que estima.