Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
CDR apallissat

Les paraules del jove apallissat ahir pels ultres al centre de Barcelona

Quan li pregunten quantes persones l’han atacat, el noi respon que «tres o quatre»

CDR apallissat
Imatge del noi que ha rebut l'agressió del grup d'ultradreta | @gemmajhb

Un jove independentista va rebre una agressió grupal per part d’un grup d’ultradreta. El noi, que s’ha vist rodejat d’una desena de persones, ha rebut cops a la cara, a la zona del pit i que, finalment, l’han tirat a terra. Ha passat durant la quarta jornada d’aldarulls al bell mig de la ciutat de Barcelona. L’enfrontament s’ha donat entre els grups CDR i grups d’extrema dreta.

Les paraules del jove

En un vídeo, que ja s’ha fet viral, es pot apreciar que Javier, el jove independentista, té tota la cara inflada a causa dels cops. Quan li pregunten quantes persones l’han atacat, el noi respon que «tres o quatre».

[predef]newsletter-catalunyadiari-general-351[/predef]

Explica que ha estat agredit amb pals, que no sap si eren de ferro o de quin material, «no sé si era de hierro, la verdad, no lo sé... Yo me lo he visto venir aquí... —indicant la seva cara— y ahí ya me he caído al suelo y ya...me han llovido de todos los lados».

Javier, que es troba rodejat de més persones que s’estan interessant pel seu estat de salut, finalitza el vídeo dient: «Esta es la España democràtica del siglo XXI, ¿esta es verdad? Pedro Sánchez, hijo de la gran pu**», finalitza.

També pots llegir...