URGENT

🚨 Dos morts i diversos ferits en un atropellament massiu a Alemanya

URGENT

👉 Catalunya avançarà al tram 2 de la desescalada i aixecarà més restriccions dilluns

El parc aquàtic Water World obrirà les seves portes el 27 de juny

Seguirà un protocol especial de mesures d'higiene i seguretat

Dos persones tirant-se per un tobogan d'Illa Fantasia el 13 d'agost del 2019
El parc aquàtic obrirà les seves portes el 27 de juny | Cedida

El parc aquàtic de Lloret de Mar, a la SelvaWater World obrirà el 27 de juny amb un protocol especial de mesures d'higiene i seguretat davant la pandèmia del coronavirus, ha informat aquest dijous en un comunicat.

Aquest protocol inclou una reducció d'aforament d'entre el 50% i el 66% tant en les instal·lacions del parc com a l'interior de les piscines, s'intervindrà en la gestió de les cues amb un reforç de personal per a garantir la distància entre persones, i també es limitarà l'aforament en els vestuaris i zones de restauració.

Es recomana la compra online d'entrades

En les zones de bany, els socorristes s'encarregaran que només hi hagi un banyista per cada quatre metres quadrats i quan sigui necessari, en les atraccions més petites, s'establiran torns de deu minuts, alhora que es duran a terme controls de temperatura als treballadors.

Per a reduir el contacte entre persones, des de la web del parc es recomanarà la compra d'entrades online i que les persones arribin al parc amb la roba de bany posada per a evitar en la mesura del possible l'ús dels vestuaris.

«En un recinte de 140.000 metres quadrats no hi haurà problemes per a mantenir la distància social», ha assegurat el conseller delegat de Waterworld Lloret, Josep Maria Cama, que ha afegit que també s'augmentarà la desinfecció de tots els espais públics del parc aquàtic.


Comentaris

envia el comentari