Horrorland obre les seves portes amb el 93% de les entrades venudes

El parc temàtic del Berguedà va donar ahir el tret de sortida a la seva activitat atemorint més de 850 persones

Horrorland va obrir les portes el passat dimecres a Cercs
Horrorland va obrir les portes el passat dimecres a Cercs | Horrorland

Horrorland ha obert, per fi, les seves portes. El parc temàtic de terror de Cercs, al Berguedà, va donar ahir el tret de sortida a la seva activitat atemorint més de 850 persones i anunciant que la pràctica totalitat de les entrades —només en queden un 7% a la venda— ja han estat venudes.

Catalunya, doncs, acull el tercer gran parc temàtic a la seva geografia —‘Port Aventura’ és un dels parcs d’atraccions per excel·lència d’Europa i el ‘Tibidabo’ és un dels històrics— a les portes del que es presagia com un èxit absolut, perquè més enllà de les entrades exhaurides, ‘Horrorland’ compta amb la peculiaritat de ser el parc de terror més gran del sud d’Europa.

La diversió del terror, a Catalunya

I es podrà gaudir durant els dies 11, 12, 13, 19, 20, 26, 27 i 31 d'octubre i l'1, 2, 3, 9, 10, 16 i 17 de novembre. Així mateix, també crida l’atenció la reactivació econòmica que ha patit el Berguedà gràcies al projecte del parc temàtic, ja que el 36% de les visites provenen de fora de Catalunya.

L'entrada de l'atracció 'Aquelarre' durant l'obertura del parc
L'entrada de l'atracció 'Aquelarre' durant l'obertura del parc | CatalunyaDiari.cat

 

L’excepcionalitat és un dels punts claus d’un parc, que ahir va obrir exclusivament per premsa i alguns curiosos que van quedar absolutament aterrits amb les atraccions. D’altra banda, fins a 72 mitjans de comunicació va assistir a l'estrena, entre ells d'internacionals com Reuters o la CNN.

L'entrada de l'atracció 'La Tèrmica' durant la inauguració del parc temàtic de terror
L'entrada de l'atracció 'La Tèrmica' durant la inauguració del parc temàtic de terror | Horrorland

 

Novetats per Nadal

És el que ban assegurar els organitzadors. David Moreno, responsable del parc, va explicar que durant tres dies del mes de desembre, el parc del terror del Berguedà oferirà una proposta alternativa ambientada amb el Nadal i només per adults.

«Serà una cosa mai vista, amb un Pare Nadal sanguinari decoració nadalenca i terror», va explicar per contextualitzar la nova atracció que prepara l’exitós parc.


Comentaris

envia el comentari