Imatge d'una finestra plena de gotes d'aigua de la pluja

Un pare i la seva filla embarassada viuen en un cotxe durant la quarantena

La mestressa del seu domicili els va fer fora del pis

Jesús, de 55 anys, i la seva filla Patricia, embarassada i de 37 anys, viuen des del passat 14 de març en un vehicle, un Volkswagen  negre. Jesús va ser declarat com a possible infectat per Covid-19.

Segons el comunicat mèdic, Jesús pateix: «Infecció respiratòria. Possible Covid-19. Es decideix l'alta assegurant les mesures d'aïllament necessàries». L'home ha assegurat que no és un positiu «oficial», perquè no se li ha realitzat la prova en cap moment, sinó que tan sols li han detectat símptomes.

A més, cal destacar que la seva filla Patricia, que viu amb el seu pare en un vehicle, està embarassada de cinc mesos i des del tercer dia de confinament presenta símptomes. A 'El País' ha manifestat que «diuen que no estem greus perquè ens ingressin». Però ha explicat que des del moment en què van comunicar-li que ha de romandre en aïllament per possible contagi, la seva vida s'ha complicat molt.

Després de donar-li la baixa al seu treball —de conserge— la mestressa del seu habitatge de Ciempozuelos  també els va fer fora del pis, perquè el compartien.

«Ens estan assetjant»

Així, s'han vist obligats a viure al seu vehicle, amb el que això comporta durant aquests dies. Explica que la policia no té comprensió cap a ells, perquè els han amenaçat en diverses ocasions a multar-los per estar dues persones en un mateix cotxe: «Ens estan assetjant».

Els consells dels agents tampoc els han ajudat, perquè els van recomanar que marxessin a una localitat de camp. Després de seguir els seus consells van recollir encara més problemes, ja que van partir cap a la localitat d'Arganda, on van ser molt mal rebuts: «No sé ja si és millor que ens ingressin a la presó», es lamentava.