Detall d'un nen assegut a terra

Un pare dona una lliçó exemplar al seu fill en descobrir que feia bullying a un altre

El nen mai oblidarà el que va passar amb el seu pare i el seu company de col·legi

Un pare s'ha fet viral a les xarxes socials després de publicar un vídeo en què surt donant una gran lliçó de vida al seu fill, Juan. El nen es dedicava a molestar un company seu de l'escola. Fart de la situació, el pare va decidir tocar-li el que més mal fa, l'orgull.

Un pare que no ha volgut mirar cap a l'altra banda

L'assetjament escolar és molt present en el dia a dia de molts alumnes de tot el món. Hi ha nens i joves que converteixen la vida escolar dels seus companys en un autèntic infern, però també hi ha pares que, de tant en tant, són dignes de ressenyar.

Una aula
El pare de Juan ha actuat de la millor manera que ha sabut | Unsplash

Aquest és precisament el cas del pare de Juan, que, quan es va assabentar que el seu fill feia bullying a un company seu del col·legi, va decidir no mirar cap a un altre costat. Lluny de mantenir-se en un segon pla, va intervenir en l'assumpte i va donar una lliçó de vida al seu fill que segur que mai oblidarà.

L'home ho va compartir mitjançant un vídeo a la plataforma TikTok, on ja compta amb milions de 'm'agrada' i comentaris a favor de la decisió que havia pres.

Una lliçó de pare a fill que és per treure's el barret

Quan va saber que el seu fill es burlava d'un company perquè portava unes vambes d'imitació d'una marca d'esport molt coneguda, va voler fer un pas més enllà. Va obligar el seu fill a treure's les que porta normalment i a anar a l'escola amb unes sandàlies durant uns dies.

A més, va regalar unes vambes d'una altra marca famosa al nen a qui el seu fill havia assetjat. El cas és que feia molt poc que l'hi havien comprat a Juan, així que a aquest li va doldre moltíssim.

Detall d'unes vambes
El nen assetjat ha rebut un regal per les molèsties causades | Getty Images

 

El vídeo que Juan no oblidarà mai

«Resulta que el meu fill es burla d'un company seu perquè porta unes vambes d'imitació. Doncs l'obligaré a anar tota la setmana amb sandàlies perquè aprengui que no ha de fer menysprear les persones que no tenen tantes oportunitats», assenyala el pare al començament del vídeo.

En aquest vídeo es veu com el pare demana al seu fill, Juan, que li doni a Alan, el nen assetjat, les vambes que ell mateix li havia comprat feia només uns dies.

Al principi, el menor s'hi va negar, al·legant que eren les seves vambes preferides, però va acabar accedint per la tensió del moment.

Alumnes d'una escola fent fila
Juan i els seus companys han après una lliçó molt valuosa | Cedida

«Cosa promesa, sigui atesa. El meu fill donarà les vambes noves al seu company, Alan. Són autèntiques», prossegueix el pare al vídeo.

«Són les que et vaig comprar fa poc. Ni les has estrenat. T'has rigut del teu company, que té tot el meu respecte», acaba dient.

Ser humil és crucial a la vida, i als fills se'ls ha d'ensenyar a ser-ho des que són petits

D'aquesta manera, el pare va donar una lliçó molt important al fill. I ho va fer perquè aprengués que al món real la humilitat és un valor essencial.

Superar-se a si mateix a través de la perseverança i l'esforç són claus en la vida. I és que cal valorar  les coses, perquè, malauradament, no tothom pot tenir les mateixes oportunitats.