Leo Messi en primer pla amb la samarreta del Barça mirant fixament a càmera

El pare de Messi confirma que ja ha pres una decisió que farà callar boques

El futur del jugador, cada cop més decidit

Atenció perquè el 'cas Messi' sembla que està a punt de tancar-se. El pare de l'astre argentí, Jorge Messi, ha explicat a Deportes Cuatro que estan estudiant la possibilitat que Leo segueixi a l'equip. «La reunió amb Bartomeu ha anat molt bé», ha anunciat davant les càmeres de televisió.

De fet, aquesta és una opció que Messi i el seu entorn està valorant seriosament. Segons ha informat un dels periodistes del programa argentí 'Presión Alta' de TyC Sports, Martín Arevalo, «hi ha un 90% de possibilitats que Messi segueixi a Barcelona. Demà tindrà una decisió definitiva. Leo està avaluant seriosament quedar-se a Barcelona fins al 2021 i marxar per la porta gran en finalitzar el seu contracte». 

D'altra banda, cal destacar que ahir a la tarda es va produir una nova reunió entre la junta directiva presidida per Josep Maria Bartomeu i l'entorn de Leo Messi. La trobada, que va durar una hora i mitja aproximadament, va comptar amb el president Bartomeu, el director Javier Bordas, el pare de Leo Messi, Jorge Messi, el seu germà Rodrigo i l'advocat del despatx Cuatrecasas, Jorge Pecourt.

Les dues parts es van mantenir fermes en les seves posicions i no es va arribar a cap acord. El Barça té clara la seva postura i no cedeix en el fet que Messi acaba contracte l'any 2021 i que té una clàusula de rescissió de 700 milions. Per un altre costat, l'entorn de Messi defensa que l'astre argentí té dret a la carta de llibertat.

El pla de Leo Messi

L'idea de Messi seria finalment quedar-se al Barça i marxar a l'estiu del 2021, moment que s'acaba el seu contracte, per sortir gratis al Manchester City. D'aquesta manera, l'astre argentí podria marxar amb un gran comiat al Camp Nou i davant, possiblement si la Covid-19 ho permet, tota l'afició blaugrana. Una idea que Messi no veuria amb mals ulls.

Segons informa Deportes Cuatro, les pròximes hores són molt importants per conèixer el desenllaç del 'cas Messi', amb la possibilitat que inclòs hi hagi un anunci oficial per part de l'argentí. De fet, expliquen que la directiva del Barça ja estaven convençuts que s'acabarà quedant un any més i que la seva tornada als entrenaments de Ronald Koeman serà en qüestió de dies. Inclòs diuen que podria ser el pròxim dilluns.