La parella de Carles Aleñá critica de manera molt dura la sentència

La jove creu que la democràcia espanyola no funciona gens bé

Ingrid Gaixas, parella de Carles Aleñá, ha reaccionat a les xarxes socials després de la sentència, i ha causat un rebombori després de publicar alguns missatges a les seves històries d'Instagram.

Ingrid va incendiar les xarxes poc després de publicar uns missatges després de la confirmació de la sentència del procés, «No sóc de posicionar-me públicament sobre els meus ideals polítics, i crec que avui no fa falta.  A Espanya va morir el dictador però no la dictadura, i el que més vergonya em dóna és escoltar reiteradament com els màxims responsables polítics continuen afirmant que Espanya és una democràcia consolidada i la seva política es basa en el respecte entre i cap als ciutadans», va escriure la jove a Instagram.

Ingrid Gaixas a Instagram
Ingrid Gaixas a Instagram | Instagram

Contundents paraules d'Ingrid

«De debò? Això és Espanya. Si a alguna cosa no ens guanya cap país és a fer vergonya. Ja no és problema entre espanyols i catalans. Sou els de dalt els que ens enfronteu. Però avui som del mateix equip. Espanya no és això. Els polítics són això. Si ets espanyol i avui sents indiferència, ets un d'ells», va continuar la jove. La polèmica va arribar quan Ingrid va publicar alguns missatges de gent que la va insultar per tot el que havia dit anteriorment.

També et pot interessar...