Una parella de Gramenet es podrà casar gràcies a la Loteria de Nadal

Disposaven d'un dècim del tercer premi, valorat en 50.000 euros

El sorteig de la Loteria de Nadal sempre dóna múltiples alegries als seus agraciats. Aquells qui reben importants ingressos extraordinaris, en l'època de l'any més familiar, desfermen gran alegria, que els permet invertir els seus beneficis en projectes personals, així com en compartir la seva felicitat amb els més propers.

És el cas de l'Ana i el Jesús, dos veïns de Gramenet, els quals han rebut la bona notícia en forma de 50.000 euros. La parella ha estat beneficiada amb el tercer premi del sorteig, el qual es va distribuir des del camp de futbol de la Unió Deportiva Atlètica Gramenet. L'administració del Nou Camp Municipal de Santa Coloma va ser la responsable d'entregar el dècim 06.914, premiat en el sorteig.

Ha estat la usuària de Twitter, Marta Bellés Abad, qui s'ha encarregat de donar la feliç notícia, la qual permetrà a tots dos poder finançar la seva boda. Per tant, l'alegria de la parella és màxima, ja que el premi els permetrà programar i organitzar el seu feliç enllaç que els convertirà en matrimoni.

Gramenet, protagonista de la jornada

L'èxit que s'ha viscut al municipi barcelonès de Gramenet ha convertit a la localitat en una de les grans protagonistes de la jornada. Inicialment, el sorprenent punt de distribució dels dècims, els quals es van vendre des de l'estadi de la Unió Deportiva Gramenet, en el camp de futbol del Nou Camp Municipal de Santa Coloma.

A més, també s'ha difós la notícia de la venedora dels números premiats, la Valeria Hernández, qui ha explicat una sorprenent anècdota on detallava que les xifres coincidien amb la data de naixement del seu fill, nascut el 6 de setembre de 2014, el que la va motivar a comprar un dels dècims premiats, que també li ha fet guanyar 50.000 euros a la Loteria de Nadal.


Comentaris

envia el comentari