Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Uns pares capten en vídeo un fantasma que observa el seu nadó

Els pares d’una criatura de pocs mesos descobreixen, gràcies a un monitor, què és el que no deix dormir la seva filla a les nits

Durant tota la història de la humanitat s'ha protegit els més petits d'ésser mitològics malignes
Durant tota la història de la humanitat s'ha protegit els més petits d'éssers mitològics malignes | Cedida

 

Els nens sempre han estat una figura central del cinema i les històries de terror. La seva innocència es transforma en horror quan entra en joc l’element paranormal. Però la història canvia molt si passem de la ficció a la realitat.

El nadó d’una jove parella del Canadà semblava no dormir bé. La primera reacció va ser visitar el metge per comprovar si la petita patia alguna molèstia. Però tot estava perfecta, era una nena forta i sana. Aleshores, davant la incertesa, van optar per comprar un monitor de vigilància per a criatures, un com tants n’hi ha al mercat.

L'estranya figura

Mai s’haurien esperat el que van captar amb la càmera. L’impacte va ser tan gran que la parella va demanar a un amic de la família que penges la gravació al fòrum sobre fantasmes del portal Reddit per si algú els hi podia donar una explicació. Per descomptat el vídeo va crear rebombori i s’ha acabat fent viral.

La gravació és senzilla: un nadó es mou inquiet al bressol. Però no sembla estar sol, al seu costat hi ha alguna cosa que posa la pell de gallina. És un rostre humà, immòbil, que només observa la criatura.

La suposada mare de la nena va aparèixer poc després als comentaris per donar alguns detalls més a qui volgués ajudar. Primer assegurà que no estava segura que tot plegat fos paranormal, ja que es confessà bastant reticent a aquests temes. Però també explicà que feia un temps que experimentaven fets inusuals. Segons les seves pròpies paraules tot començà en perdre una criatura en fase de gestació.