Foto de família amb l'Associació Gingo.

Més de 500 participants a la Cursa i Marxa Solidària contra el Càncer de l'Arboç

En total s'han recaptat 2.000 euros

L'Arboç va viure aquest diumenge 6 d'octubre la quarta Cursa i Marxa Solidària contra el Càncer, que va comptar amb una gran participació. En total van ser més de 500 persones les que van prendre part a l'esdeveniment, dels quals 400 es van inscriure a aquesta jornada solidària. La cursa oferia tres variants, amb una marxa a peu de cinc quilòmetres ideal per a famílies senceres, una cursa de cinc quilòmetres i la Kids Run Colors d'un quilòmetre. 

 

Es recullen 2.000 euros amb finalitats solidàries

Aquesta última és una cursa no competitiva que es pot fer en modalitat de cursa o caminada, i que va tenir un gran èxit de participació, especialment de famílies. A més de gaudir de l'esport, la jornada servia per recaptar fons per la lluita contra el càncer. En total es van recollir 2.000 euros, dels quals 1.000 es destinaran a la Fundació Josep Carreras contra la Leucèmia i els altres 1.000 es donaran a l'Associació Ginkgo contra el càncer infantil, amb l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona com a beneficiari.

Cadascun dels participants a l'esdeveniment va rebre una polsera de la Fundació Josep Carreras i un imant de nevera de l'Associació Ginkgo. La cursa va estar animada per la batucada Petafort. Des de la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de l'Arboç han volgut agrair «l'altíssima participació i la bona acollida d'aquesta iniciativa per part de tots els arbocencs». Les diferents classificacions es poden consultar en aquest enllaç.

El Pessebre Vivent Xarel·lo ja té dates

Per altra banda, l'Agrupament Escolta els Xarel·los de Sant Jaume dels Domenys ha anunciat ja les dates del cinquè Pessebre Vivent Xarel·lo. El pessebre vivent es farà els dies 21 i 22 de desembre al Bosc de Can Pau. Les representacions es faran el dissabte 21 i el diumenge 22 a les sis de la tarda. El pessebre es podrà visitar en grups limitats que faran un recorregut de 45 minuts pel Bosc de Can Pau.