Pau Donés, de Jarabe de Palo, totalment irreconeixible després de la seva lluita contra el càncer

Jarabe de Palo torna amb un nou àlbum i un Pau Donés desconegut

Captura de el nou videoclip de Pau Dones 'Això que tu em dones'
Pau Donés reapareix totalment irreconeixible en la seva lluita contra el càncer | Youtube

Pau Donés va decidir prendre's un temps i deixar la música temporalment mentre seguia en la seva lluita contra el càncer de còlon que li van diagnosticar el 2015. En ple confinament, el cantant català va sorprendre a tots amb un vídeo des del balcó de casa seva i ara ha tornat al focus mediàtic amb el llançament del seu nou àlbum 'empasses o escups'.

Per al seu torn, Donés ha escollit la cançó 'Eso que tú me das' per anunciar la tornada de Jarabe de Palo el pròxim mes de setembre i que ha suposat el seu major treball en haver de compaginar-mentre s'enfronta a la dura malaltia. «Estem acostumats a ser escoltats, que no a escoltar» diu Pau Donés mitjançant un comunicat difós per la seva discogràfica.

Donés agraeix el suport als seus fans

«He rebut molt sense demanar ni esperar res. Coses bones, molt bones: afecte, afecte, respecte, amor, de gent a la qual coneixia i de gent a la qual no (...) 'Eso que tú me das' és la manera que tinc d'agrair-vos la generositat que heu demostrat amb mi, i que sempre ha estat molta més de la que realment m'he merescut», explica l'intèrpret.

L'1 de setembre de 2015 un dur revés va arribar a la vida de Pau Donés després que li diagnostiquessin càncer de còlon. A partir d'aquest moment va cancel·lar tots els seus concerts i el 5 d'abril de 2016 va anunciar que havia superat la malaltia. No obstant això, mesos després va patir una recaiguda que el va apartar definitivament de la música en 2018.

Va ser a l'abril quan el cantant va comunicar la seva tornada a la música: «Torno perquè la música de nou al meu cap ha tornat, per trobar-me amb la meva gent i aquí quedar-me sempre, perquè trepitjar l'escenari és en l'únic que penso i per fer el que sempre he volgut fer».

En el seu gran canvi físic —una gran pèrdua de pes i molt més envellit— són evidents les seqüeles que la seva lluita contra la malaltia li han provocat, però Pau contínua optimista i assegurava en una entrevista que «amb estar viu tot val la pena, fins i tot la lluita contra la por».


Comentaris

envia el comentari