IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Pau Donés anuncia el seu retorn amb una nova cançó

«Torno... perquè la música de nou al meu cap ha tornat», publica Jarabe de Palo a les xarxes amb un vídeo del cantant

Pau Donés damunt d'un escenari amb la guitarra
Pau Donés anuncia que 'Jarabe de Palo' torna als escenaris | ACN

El cantant de Jarabe de Palo, Pau Donés, ha anunciat el seu retorn publicant a les xarxes socials la cançó 'Vuelvo'. «Torno... perquè la música de nou al meu cap ha tornat», assenyala amb un missatge al compte de Twitter del grup, que enllaça amb el vídeo de Donés cantant des del balcó.

Torna amb ganes de pujar als escenaris

L'autor de cançons com 'La Flaca', al qual li va ser diagnosticat un càncer de còlon l'estiu de l'any 2015, tres anys després, Jarabe de Palo s'acomiadava dels escenaris el desembre del 2018 al Tàrraco Arena Plaça de Tarragona. «Parem un temps i punt; no ens retirem», va dir el cantant, qui va anunciar que penjava la guitarra l’1 de gener del 2019 amb la publicació d'un vídeo titulat 'Adéu, però fins després', desapareixent així de la vida pública.

Ara, més d'un any després, Donés publica nou material amb 'Vuelvo' que parla de les seves ganes de pujar als escenaris. «Vaig canviar cançons per amor i llibertat mentre pensava en tornar a ser cantant», ha cantat.

El músic compleix així la seva paraula després de llançar recentment el disc 'Jarabe Filarmónico' i el llibre de col·lecció '100 lletres' per dir adéu als 52 anys, després de més de 20 anys dedicats a la música.


Comentaris

envia el comentari