Pau Gasol anuncia que es casa amb la nord-americana Catherine McDonnell

El jugador de bàsquet català i la jove de 29 anys mantenen una relació sentimental des de l'any 2016, i finalment unir les seves vides «per sempre»

El conegut jugador de bàsquet català Pau Gasol ha anunciat a través de les xarxes socials que es casarà amb la seva actual parella, la nord-americana Catherine McDonnell. El que va ser dos cops campió de l'NBA amb Los Ángeles Lakers no ha volgut revelar encara la data exacta en què celebrarà l'enllaç, però sí que ha compartit amb els seus seguidors un missatge en castellà i anglès, on deixa molt clar que està il·lusionat d'emprendre aquesta nova etapa en la seva vida. 

«No hi ha paraules per expressar com de feliços i il·lusionats ens sentim! M'ha dit que sí! Soc molt afortunat d'estar promès amb una dona tan meravellosa i amb moltes ganes de gaudir de la vida junts!», han estat les paraules del jugador, que han anat acompanyades d'una imatge molt tendra de la parella, de perfil, mirant-se fixament als ulls. L'actual jugador del club San Antonio Spurs va començar la seva relació amb McDonnell, de 29 anys, la primavera del 2016, i des de llavors són inseparables. 

«Per sempre no sembla suficient temps amb tu»

Si bé en un principi la jove nord-americana no va fer cap comentari, fa unes hores ella també ha confirmat la gran notícia a través del seu perfil d'Instagram. Amb una imatge molt similar a la que ha publicat el jugador, Catherine ha assegurat que «per sempre» no li sembla suficient temps al costat de Gasol, i que se sent molt afortunada.

«Per sempre no sembla suficient temps amb tu, Pau. Em sento tan afortunada de poder mirar-se als ulls per la resta de la meva vida. T'estimo, marit meu», han estat les paraules de la jove. La seva publicació s'ha omplert ràpidament de missatges i felicitacions cap als dos per part dels seus seguidors. 


Comentaris

envia el comentari