URGENT

🚔 Màxima tensió a l'Hospitalet de Llobregat per un atracador atrinxerat

Paula Echevarría provoca una gran polèmica en fer servir la paraula ‘marica’

La intenció de l’actriu era fer un acudit a través d’Instagram i breus instants més tard ha demanat perdó

Paula Echevarría ha creat una gran polèmica en dir 'marica' en un acudit
Paula Echevarría ha provocat una gran polèmica en dir 'marica' en un acudit | Paula Echevarría

Nova equivocació per part de Paula Echevarría a les xarxes socials. Aquest cop ha provocat una gran polèmica per fer servir la paraula ‘marica’ en un acudit que ha publicat a través de les històries del seu compte oficial d’Instagram, aconseguint la desconfiança de tot el col·lectiu LGTB. Breus instants més tard, l’actriu ha volgut rectificar compartint una nova història, però per alguns dels seus seguidors el remei ha estat pitjor que la malaltia.

Les paraules d’Echevarría han creat tanta polèmica que finalment ha decidit esborrar del seu Instagram tots els missatges sobre aquest tema. No obstant això, les captures de pantalla que molta gent ha fet de les seves publicacions continuen donant tombs per les xarxes socials sense cap mena de problema.

‘Marica’, la paraula problemàtica

Tot sembla indicar que Paula Echevarría ha volgut fer la gràcia amb aquest acudit de mal gust que ha compartit sense cap mena de context, però en lloc de causar gràcia ha creat un gran enrenou entre els seus seguidors. Les paraules que han ofès són: «No te'n refiïs de ningú perquè quan menys t’ho esperes, ‘marica’ qui ho llegeixi».

Segurament molts seguidors li han enviat missatges queixant-se perquè poc després ha compartit una altra història rectificant el seu error: «Abans que surti cap ofès: adoro els gais, bé, als que conec i em cauen bé... Vaja, que no és discriminació, és tan sols un acudit, que últimament cal anar amb peus de plom...». Però aquestes paraules tampoc han agradat, ja que associar ‘marica’ a un acudit torna a posar sobre la taula el debat sobre l’ús del llenguatge homòfob en l’humor.

L'acudit de mal gust de Paula Echevarría
L'acudit de mal gust de Paula Echevarría | CatalunyaDiari.cat

Les xarxes, en peu de guerra

El desafortunat acudit de Paula Echevarría ha provocat que part dels seus seguidors li recriminessin les paraules de mal gust que ha fet servir, fins i tot les del segon missatge: «Es creurà graciosa Paula Echevarría. El millor és el típic discurs de ‘tinc amics gais’». Altres, en canvi, s'han mostrat condescendents i li han recordat: «Si els tinguessis i els respectessis, sabries que la paraula ‘marica’ és considerada un insult. I tu, una dona de gènere hetero, estàs insultant. No és un acudit, no fa gràcia».

Tot i la celeritat amb la qual l’actriu ha esborrat les publicacions, s’han pogut llegir aquests missatges i d'altres més, però no és el primer cop que Paula Echevarría crea polèmica a les xarxes. Fa poc també va fer un comentari molt desafortunat quan la van comparar amb Dulceida i ella va respondre que «era com comparar Déu amb un gitano». La seva intenció era alabar la ‘instagramer’, tanmateix va provocar tanta polèmica que fins i tot Joaquín Cortés, molt important entre els gitanos, va voler estirar-li les orelles.

Per una altrabanda, Paula Echevarría també és notícia gràcies als seus estilismes que acostuma a compartir en el blog que té a la revista de moda 'ELLE' o a través del seu Instagram, com ha estat en aquest cas. L'actriu ha compartit una imatge on se la pot veure lluint els exitosos botins d'estampat animal de Mango que ha provocat els habituals elogis entre els seus seguidors, en contraposició a les crítiques per l'acudit de mal gust que ha fet ara. 

Instagram de Paula Echevarría
Paula Echevarría s'ha disculpat pel seu acudit de mal gust | Instagram


Comentaris

envia el comentari