Paz Vega revoluciona Instagram amb una foto en 'topless' a Los Ángeles

L'actriu també ha volgut pronunciar-se a les xarxes sobre la sentència de 'La Manada'
Paz Vega revoluciona Instagram amb una foto en 'topless' a Los Ángeles | Cedida

Paz Vega és una de les actrius espanyoles més prolífiques i una de les poques capaces de trencar fronteres i obrir-se les portes de l'exigent indústria de Hollywood. Després de passar dos anys a Espanya —va tornar el 2017 per diversos motius—, l'actriu torna amb força apareixent en produccions com 'Rambo V' o 'Emperor', tot i que amb papers secundaris.

La sevillana viu entre Madrid i Sevilla però ha de viatjar de forma regular a Los Ángeles per seguir sumant triomfs a la seva carrera cinematogràfica. En un dels seus pocs moments de pausa, ha volgut compartir una foto a Instagram que de poc no posa en alerta la censura de la xarxa social. Es tracta d'un sensual topless que ja porta més de 12.000 «m'agrada» i més d'un centenar de comentaris.

L'actriu enyora els Estats Units...

A la fotografia, Paz acompanya un missatge molt breu però carregat de significat: «Missing L.A.». I és que, com ja hem comentat, l'actriu és una més del firmament de Hollywood, un lloc que ha acabat convertint en casa seva.

Missing L.A.. #losangeles #cityofangels

Una publicación compartida de Paz Vega (@pazvegaofficial) el

...però no oblida Espanya

D'altra banda, l'actriu ha volgut pronunciar-se sobre un dels temes d'actualitat: la sentència de La Manada. En una imatge que porta més de 15.000 reaccions podem llegir: «Ja ho vam cridar totes, i efectivament: va ser violació».

També pots llegir...Comentaris

envia el comentari