Paz Vega revoluciona Instagram amb una foto en 'topless' a Los Ángeles

L'actriu també ha volgut pronunciar-se a les xarxes sobre la sentència de 'La Manada'
Paz Vega revoluciona Instagram amb una foto en 'topless' a Los Ángeles | Cedida

 

Paz Vega és una de les actrius espanyoles més prolífiques i una de les poques capaces de trencar fronteres i obrir-se les portes de l'exigent indústria de Hollywood. Després de passar dos anys a Espanya —va tornar el 2017 per diversos motius—, l'actriu torna amb força apareixent en produccions com 'Rambo V' o 'Emperor', tot i que amb papers secundaris.

 

La sevillana viu entre Madrid i Sevilla però ha de viatjar de forma regular a Los Ángeles per seguir sumant triomfs a la seva carrera cinematogràfica. En un dels seus pocs moments de pausa, ha volgut compartir una foto a Instagram que de poc no posa en alerta la censura de la xarxa social. Es tracta d'un sensual topless que ja porta més de 12.000 «m'agrada» i més d'un centenar de comentaris.

 

L'actriu enyora els Estats Units...

A la fotografia, Paz acompanya un missatge molt breu però carregat de significat: «Missing L.A.». I és que, com ja hem comentat, l'actriu és una més del firmament de Hollywood, un lloc que ha acabat convertint en casa seva.

 

 

...però no oblida Espanya

D'altra banda, l'actriu ha volgut pronunciar-se sobre un dels temes d'actualitat: la sentència de La Manada. En una imatge que porta més de 15.000 reaccions podem llegir: «Ja ho vam cridar totes, i efectivament: va ser violació».

 

 

També pots llegir...