Pedro Sánchez podria descartar el desconfinament per províncies a Catalunya

Ho ha avançat Ada Colau, que aposta per desconfinament segons la regió sanitària

Pedro Sánchez durant el consell de ministres del 31 de març de 2020
Pedro Sánchez podria renunciar a la desescalada per províncies, segons Ada Colau | ACN

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, afirma que el govern espanyol acceptarà que el desconfinament a Catalunya no sigui per províncies. En una entrevista a RAC 1, ha assegurat que l'executiu de Pedro Sánchez està predisposat a fer la desescalada per regions sanitàries i no pas per províncies com plantejava inicialment.

Ada Colau creu que les regions sanitàries són «la millor organització»

«Tothom veu que seria la millor organització», ha considerat tor reiterant que «no farà falta convèncer el PSOE». «La Generalitat només ho havia de plantejar -que ja s'ha fet- i la predisposició és aprovar-ho així», ha destacat. Sobre les sortides al carrer per fer esport, Colau creu que «la gent està sent extraordinàriament responsable» i destaca que «funcionen molt bé» els avisos per megafonia de la Guàrdia Urbana.

L'alcaldessa ha explicat que estan fent «una crida a la prudència i a la responsabilitat» i que té «confiança» en la ciutadania. «El cap de setmana passat vam veure alguna imatge puntual, però en general la gent està sent extraordinàriament responsable», ha considerat.


Comentaris

envia el comentari