ÚLTIMA HORA

👉 El Govern estudia excloure els nens de la limitació de les reunions

Pengen un cartell davant la Moreneta contra els abusos sexuals de l’església

Arran ha dut a terme aquesta acció per reivindicar tots els casos d’abusos a menors per part d’eclesiàstics que estan sortint a la llum

Arran ha penjat una pancarta per denunciar els abusos sexuals que han sortit a la llum els últims dies | Twitter (@Arran_jovent)

L’organització de l’esquerra independentista, Arran, ha volgut denunciar de forma contundent els diversos casos d’abusos sexuals de l’església que estan apareixent últimament. Per fer-ho han penjat una pancarta als peus de la Moreneta, al Monestir de Montserrat.

Al cartell es pot llegir: «Que us perdoni el vostre Déu. L'església és abús, masclisme i règim» i han citat a l’abat de Montserrat, l’arquebisbe de Tarragona i el bisbe de Girona, que en els últims dies han estat objecte de polèmica per diversos casos d’abusos sexuals. L’organització de l’esquerra independentista ha penjat a les seves xarxes socials l’acció amb la intenció d’assenyalar els culpables dels abusos sexuals a l’Església.

Pablo Casado demana il·legalitzar Arran i els CDRs perquè «justifiquen la violència» i creu que no haurien d'estar vetats com a partits  | CatalunyaDiari.cat

 

Casado demana la il·legalització dels CDR i Arran

El passat més de desembre el president del PP, Pablo Casado, va demanar al govern espanyol que apliques la llei de partits i «il·legalitzes» els CDR i l'organització juvenil de l'esquerra independentista Arran perquè «justifiquen la violència» . Segons va dir Casado en un míting a Càceres, l'article nou d'aquesta norma explicita que les formacions polítiques o organitzacions socials que promoguin, encoratgin o justifiquin la violència «poden ser il·legalitzats», i va recordar que ja va passar el 2002 amb Batasuna.

També va exigir intervenir els comptes de la Generalitat perquè «no es pot continuar subvencionant amb fons públics la deriva independentista de Catalunya», i va sol·licitar que es modifiqui les normes relatives al finançament per tal que «no rebin fons públics els partits que tinguin acusats per rebel·lió o sedició a les seves files».

 

Comentaris

envia el comentari