Pep Guardiola durant una roda de premsa

Guardiola dona un gir de 180º al 'Cas Messi': el tècnic ja ha parlat amb l'argentí

El de Santpedor ha parlat amb Leo Messi sobre la seva possible sortida del Barça

El 'Cas Messi' continua obert i cada informació nova que arriba genera un nou debat i sorprèn més que l'anterior. De moment l'únic que hi ha clar és que Leo Messi vol marxar del FC Barcelona i fitxar pel Manchester City i que el club anglès també vol que el crack argentí vesteixi els seus colors. Ara bé, el Barça no està disposat a vendre el seu capità.

L'astre argentí vol marxar al City i retrobar-se amb Pep Guardiola. Precisament, el tècnic català ha estat gaudint d'uns dies a Barcelona on ha aprofitat per visitar familiars i amics però també per veure's i parlar amb Messi.

El millor és que Messi es quedi

En cas que Messi marxés gratis del Camp Nou, quelcom que sembla força impossible, l'operació del seu fixatge estaria al voltant dels 500 milions d'euros. En cas contrari, la clàusula del capità blaugrana ascendeix als 700 milions d'euros. És aquí on sorgeixen els dubtes de la directiva del City: els problemes econòmics.

Així doncs, tal com recull 'Mundo Deportivo', fonts pròximes a la cúpula del club anglès haurien assegurat que després d'haver analitzat al detall les xifres de l'operació han determinat que el fixatge és inviable des del punt de vista econòmic en cas que el City hagi d'assumir el cost del traspàs i el salaria, molt elevat, del crack argentí.

És per això que Pep Guardiola hauria parlat amb Messi per dir-li que el millor és que es quedi al Barça. A més, cal recordar que el de Santpedor sempre ha manifestat que Messi hauria d'acabar la seva carrera esportiva com a blaugrana.

D'altra banda, aquest dimarts el pare i representant de l'astre argentí, Jorge Messi, ha agafat un avió amb direcció a Barcelona per negociar amb el club blaugrana. Una reunió que es realitzarà en les pròximes hores i on assistiran el president del Barça, Josep Maria Bartomeu, i Jorge Messi. Des de 'Can Barça' defensen que el contracte que el jugador té amb el club està en vigor mentre que Messi considera que aquest ja ha acabat i vol pactar la seva sortida definitiva.