Perd els genitals per una infecció i li reconstrueixen uns altres al braç dret: «És una bogeria»

El protagonista de la història, Malcolm MacDonald, ho veu com una segona oportunitat per tenir una vida normal

Una ambulància del NHS britànic de color groc, estacionada
L'home assegura que la reconstrucció de penis al braç és l'oportunitat que té per ser «normal» | Cedida

Perdre les teves parts íntimes és, de ben segur, el malson de qualsevol persona, però tampoc és una cosa que estigui al nostre cap constantment, ja que sembla una possibilitat ínfima. Ara bé, això és jutament el que li va passar a un home de 45 anys del Regne Unit, que a conseqüència d'una infecció sanguínia va acabar perdent el seu penis. Ara bé, no tot està perdut, i és que els metges han decidit reconstruir-li el membre, a un dels seus braços. 

El mateix protagonista, Malcolm MacDonald, ho confirma: «És una bogeria tenir un penis al braç», ha assegurat al britànic 'The Sun'. Reconeix que es tracta d'una idea «sorprenent», però també porta esperança a la vida d'aquest mecànic que va veure com s'ensorrava tot quan va patir una sèpsia que, a banda de les mans i els peus, va afectar de ple el seu membre viril

Un dia, el seu penis va caure a terra i el va llançar a la brossa

Tot va començar ara fa anys, quan MacDonald va detectar una infecció a la zona del perineu, a la qual mai va donar major importància, sense saber les conseqüències. Un cop el problema es va estendre als dits de les mans i dels peus, que es van tornar negres, les alarmes van saltar. Fins que un bon dia, el seu penis també es va posar negre. «Va ser una pel·lícula de terror», ha reconegut l'home, que va «entrar el pànic», conscient que podria perdre el penis. 

I finalment així va ser: «Un dia va caure a terra». MacDonald va optar per recollir-lo amb tota la calma del món i llançar-lo a la paperera. Posteriorment, va acudir a un centre mèdic, on li van dir que l'únic que podien fer era enrotllar el monyó restant «com un petit rotllo de salsitxa». «Va ser colpidor», ha confessat, i la situació el va empènyer a començar a beure per oblidar els seus problemes. «La meva vida es va ensorrar, no tenia confiança. No volia enfrontar-me a la realitat», ha explicat. 

El naixement del petit 'Jimmy', l'oportunitat per tenir una vida normal

Afortunadament, un bon dia, li van recomanar acudir al despatx de David Ralph, un expert en reconstrucció de fal·lus de l'Hospital de Londres, famós per haver creat un penis biònic a un pacient que havia nascut sense l'aparell reproductor. «Em va donar esperança», ha insistit MacDonald, que per primer cop en mesos veia la possibilitat de tornar a ser «normal». Ralph li va proposar la construcció d'un penis al braç, amb la tècnica de l'empelt

Per la qualitat de la seva pell, el braç escollit va ser el dret, i amb trossos de pell de l'esquerre van començar el procés. Primer li van donar forma de penis, amb vasos sanguinis i nervis, posteriorment van crear una uretra, i dos tubs inflats per poder reproduir les ereccions, de manera mecànica. «Quan el vaig veure per primer cop estava molt orgullós», ha assegurat Malcolm, que ha batejat el seu nou amic com a 'Jimmy'. Encara li falta una intervenció per implantar-li el nou penis, segurament a finals d'aquest any, però la vida 'normal' sembla més a prop que mai per al mecànic. 


Comentaris

envia el comentari