Perd la vida amb només 23 anys un dels millors amics de Neymar

El futbolista està destrossat

El futbolista brasiler Neymar, davanter del París Saint-Germain, sol ser notícia per triomfar professionalment i també per la passió que té per les festes. Ara, però, ha copat l'actualitat per un motiu molt diferent. En concret, ahir va ser portada dels mitjans a nivell internacional perquè estava travessant un moment realment complicat i dur. Es deu al fet que ha mort un dels seus millors amics, el cantant MC Kevin, que només tenia 23 anys. 

Qui és MC Kevin?

Kevin Nascimento Bueno és el nom complet del jove que professionalment era conegut com MC Kevin. Va néixer a Sao Paulo i havia aconseguit fer-se un lloc, de manera especial, dins el gènere funk. Va començar la carrera musical el 2013 i els últims anys havia tingut molt d'èxit al seu país amb cançons com ara 'O Menino Encantou a Quebrada', 'Pra Inveja é Tchau' o 'Cavalo de Troia'.

La mort de l'artista

Va ser ahir a la matinada quan es va donar a conèixer la tràgica i inesperada mort de l'amic de Neymar, que es va produir després que el cantant, la nit de diumenge, caigués des del cinquè pis de l'hotel on s'allotjava, als afores de Barra da Tijuca.

Diversos mitjans brasilers van publicar aquesta notícia, tot i que en un primer moment van manifestar que l'esmentada caiguda s'havia produït des del pis número onze. No obstant això, aquesta última dada va ser desmentida per la Secretaria de Salut de Rio de Janeiro, que sí que va confirmar la mort. El mitjans, a més, han revelat que van ser els bombers els que van donar l'avís a les autoritats pertinents que una persona s'havia precipitat des de l'hotel.

Els sanitaris que van atendre MC Kevin el van traslladar d'urgència a l'Hospital Miguel Couto de Gávea. No obstant això, tal era l'estat en què es trobava l'artista, que no es va poder fer res per salvar-li la vida. A hores d'ara, s'ha obert una investigació per a aclarir els fets.

Neymar està enfonsat

Neymar està abatut per la pèrdua del seu amic. Més encara perquè havien parlat recentment i havien quedat que es veurien d'aquí a poc. I això ho han pogut comprovar els seguidors del jugador del PSG a Instagram, ja que ha compartit a stories una captura de pantalla de l'última conversa que van tenir per WhatsApp i l'ha acompanyat de la frase següent: «Faltava poc perquè la liéssim». I més tard va penjar un dels últims vídeos que li havia enviat MC Kevin juntament amb unes paraules d'homenatge.

«No m'ho puc creure, 23 anys... nen. Et juro que no sé què dir. Només et puc agrair l'afecte que sempre m'has tingut, les teves fotos, tatuatges, camisa, quadres, botes... Teníem pensat veure'ns ara que tindré vacances, però lamentablement no podrem», va escriure. I a això va afegir: «Estic segur que, tot i així, t'abraçaré i t'agrairé la confiança que sempre has tingut en mi, en la persona que soc. Descansa en pau, nen». Unes paraules molt emotives que va concloure així: «He dit aquestes coses perquè tinguis pau en mi. En aquest món patiràs, però estigues animat! He vençut el món».


Comentaris

envia el comentari