La pèrdua del cabell podria ser una nova seqüela del coronavirus

Els experts asseguren que es tracta d'un efecte temporal, però encara no ha estat confirmat com a símptoma del virus

Imatge d'arxiu d'una dona amb mascareta
La caiguda del cabell és més notable en les dones | Pixabay

El coronavirus continua sent una malaltia desconeguda. La Covid i els seus efectes secundaris que implica continuen sent estudiats per poder saber els seus punts febles. La incògnita principal és com es transmet el virus, tot i que sabem que la mascareta és imprescindible per fer doblegar la corba. No obstant això, ara també destaquen quines són les conseqüències que deixa. 

Fins al moment, es coneixen la pèrdua d'olfacte i de gust, la conjuntivitis o les lesions cutànies en forma d'urticària. Però ara s'ha afegit la pèrdua de cabell d'una forma ràpida i massiva, segons han informat persones que pateixen Covid-19.

Comença a notar-se mesos després d’haver superat el virus

Aquest nou símptoma afecta tant a homes com a dones, encara que és més notable en les persones de sexe femení, ja que solen tenir una quantitat de pèl més alta i amb una longitud més llarga. 

Malgrat que sembla que és un nou efecte de la malaltia, encara no s'ha afirmat per experts. És per aquest motiu que els professionals es troben estudiant si té relació o no. 

Les persones que han manifestat aquesta pèrdua de cabell com a símptoma del virus, han explicat que aquest indici sol donar-se als dos o tres mesos d'haver superat el coronavirus

És un efecte temporal

No obstant això, els dermatòlegs han volgut donar un missatge de calma. Han manifestat que es tracta d'un símptoma momentani i que el pèl torna a créixer en la seva forma habitual amb el pas del temps.

Una de les persones que ha volgut compartir la seva experiència ha estat l'actriu que va donar vida a Phoebe en la reeixida sèrie, emesa entre 1998 i 2006, 'Embruixades'. 

Alyssa Milà ha compartit en les seves xarxes socials un vídeo en el qual apareix ella mateixa pentinant-se i on mostra com ha afectat el seu cabell el coronavirus. En aquesta publicació es pot apreciar com els flocs es van quedant en la pinta a mesura que ella es va raspallant.


Comentaris

envia el comentari