Pere Aragonès i la seva dona ja són pares

El vicepresident del Govern ha anunciat a Twitter l'arribada al món de la seva filla Clàudia

 Pere Aragonès és una peça clau del Govern de Quim Torra   |  Twitter

Pere Aragonès, el vicepresident de la Generalitat més jove de la història, ja és pare. Ho ha anunciat a Twitter amb una imatge de tres mans unides: la seva, la de la seva dona, i la de la petita nouvinguda Clàudia. «La teva mare i jo no podíem ser més feliços», ha escrit. A més, espera que la seva filla sigui «tan valenta i extraordinària» com la seva dona.

Aragonès és actualment una de les cares més reconegudes de l'escena política catalana. I és que arribar a la vicepresidència del Govern de la Generalitat de Catalunya amb 36 anys, la seva edat actual, no és fàcil. Viu un important moment en la seva carrera professional, com a peça essencial del Govern de Quim Torra, i ara també un moment únic a nivell personal.

La xarxa social Twitter s'ha omplert de felicitacions per l'actual vicepresident de la Generalitat, i molts han destacat que hagi nascut en una data tan assenyalada per les dones com és el 8 de març.  El polític ha rebut desenes de missatges d'enhorabona com: «Felicitats Pere. Ha nascut en una data assenyalada. Segur que serà una gran lluitadora!»; «Per molts!! Ja ha nascut reivindicant»; «Moltíssimes felicitats! Quin dia més bonic per néixer!».

Pere Aragonès, es va convertir en conseller d'Economia i Hisenda de la Generalitat el maig de l'any passat | CatalunyaDiari.cat

 

Pere Aragonès, l’home clau de l'economia catalana

L'actual conseller d’Economia i Hisenda de la Generalitat explicava el maig passat que «no em tocaria a mi ser el vicepresident, li tocaria a l’Oriol. Però assumeixo la vicepresidència amb la voluntat de treballar perquè, com més aviat, a part que Catalunya sigui un país lliure i independent i que la República sigui una realitat, Oriol Junqueras i altres polítics tornin amb les seves famílies i puguin, de nou, fer política».


Comentaris

envia el comentari