Pere Granados, candidat de FUPS a l'alcaldia de Salou

Des de l'abril de 2009 ocupa el càrrec d'alcalde del municipi de la Costa Daurada

L'alcalde de Salou, Pere Granados, repetirà candidatura a la ciutat en les eleccions municipals del 2019. Així ho ha anunciat el seu partit, la Formació Unitat per Salou (FUPS), després de ser proclamat per unanimitat de la Junta Directiva, membres del Comitè Executiu i de JUPS, com el candidat de FUPS a les eleccions del pròxim mes de maig.

Pere Granados, alcaldable a Salou el 2019

La FUPS renova la seva confiança en la persona de l'actual alcalde com a líder de la formació, reconeixent la bona gestió que ha realitzat al capdavant del govern municipal de Salou, la qual ha estat qualificada de «molt positiva pels interessos de la ciutat». El seu partit destaca que com alcalde «ha impulsat els grans projectes de ciutat que transformaran Salou incidint en la millora de la qualitat de vida dels salouencs i salouenques». Tanmateix, des de la FUPS argumenten que Granados «ha posat en marxa polítiques de microurbanisme per a la qualitat urbana del municipi».

Per aquests motius, valoren Pere Granados com el millor actiu polític que pot tenir Salou. A més, ha demostrat sempre lleialtat als valors i els interessos de la institució  que ha presidit i sobretot a la ciutat, posant sempre per sobre els interessos generals de Salou.

L'actual alcalde de Salou,  ha agraït la confiança que la formació continua dipositant en ell i ha anunciat que «Salou ha d'encarar els anys vinents amb un govern fort que només una candidatura transversal i capaç d'aglutinar els interessos de la majoria pot garantir». Per això, Granados anunciava que vol encapçalar un «projecte d'unitat, obert i representatiu de la pluralitat de sensibilitats, amb una proposta d'acció pensant estrictament en Salou, la seva societat, el seu progrés i la seva qualitat de vida». 

Tanmateix,  l'alcaldable de la FUPS a les eleccions municipals 2019 afegia que «Salou necessita la força d'un govern cohesionat, que garanteixi estabilitat, que sàpiga gestionar i aprofitar tot el potencial creat, i que prioritzi els interessos i els projectes de ciutat per damunt de tot» i matisava que la seva candidatura «ha de continuar representant els valors del municipalisme i el compromís estricte amb els interessos de les persones i els reptes de Salou».