Perilla el Reial Societat-Barça per les obres de l'estadi d'Anoeta

L'estadi 'txuri urdin' està en obres i la Lliga hi enviarà diversos tècnics per inspeccionar l'estat del camp

Els jugadors del Barça, celebrant un gol
Els jugadors del Barça, celebrant un gol | CatalunyaDiari.cat

La Lliga enviarà tècnics a l'Anoeta, el camp de la Reial Societat, per inspeccionar les seves instal·lacions i comprovar que tot està bé. En cas que la seguretat dels jugadors no és total, no deixaran que es disputi el partit entre el Barça i la Reial Societat. Aquest partit correspon a la quarta jornada de Lliga i està previst que es jugui el dissabte 15 de setembre a l'Anoeta, però per ara no se sap amb seguretat si finalment podrà disputar-se

El camp del Valladolid, deplorable

Tot això és a causa de l'aspecte tan lamentable que va oferir la gespa del camp del Valladolid el passat dissabte 25 d'agost mentre els jugadors d'aquest equip i els del Barça intentaven jugar sense gaire èxit. I és que el terreny de joc es trobava en unes condicions gens òptimes, ja que la gespa va ser col·locada la mateixa setmana del partit. 

Durant el partit disputat entre el Barça i el Valladolid es va poder veure com la gespa es movia de lloc a cada jugada dels futbolistes i, fins i tot, ells mateixos actuaven de jardiners i posaven la gespa a lloc per intentar que el joc continués. Per aquesta raó, el president de la Lliga, Javier Tebas, els va obrir un expedient disciplinari. A més, un cop es va acabar el partit, també hi va haver queixes per part de la majoria dels jugadors.

Anoeta, camp de la Reiat Societat, abans de les obres
Anoeta, camp de la Reial Societat, abans de les obres | Cedida

 

No volen que passi el mateix a l'Anoeta

Ara no volen que passi el mateix un altre cop amb el camp de la Reial Societat perquè, justament aquesta setmana, la gespa de l'Anoeta s'està canviant i es preveu que s'estreni durant el partit que disputarà el Barça amb la Reial Societat el dissabte 15 de setembre.

Actualment el camp està completament submergit en unes obres que renovaran notablement l'exterior i l'interior del recinte. Durant aquests dies els operaris hi treballen fins i tot durant la nit per tal de poder enllestir-ho a temps.


Comentaris

envia el comentari