El periodisme plora la pèrdua de Paloma Tortajada

Va treballar durant tretze anys al programa ‘Hoy por hoy’ de la Cadena SER

Paloma Tortajada ha fallecido a los 49 años
La periodista Paloma Tortajada ha mort a l'edat de 49 anys | COPE

 

Avui és un dia trist per al periodisme. La Cadena Cope ha arrencat a primera hora del matí amb una notícia molt trista: la mort de la locutora Paloma Tortajada. La periodista, que tenia 49 anys, ha perdut una dura lluita contra el càncer que l’havia allunyat de la seva estimada ràdio en les últimes fases de la seva malaltia. Tot i això, el seu record a les emissores serà etern perquè era una de les veus més reconegudes d’Espanya.

Els seus inicis laborals

Els seus primers passos en el món del periodisme els va fer a la Radio Popular de Zaragoza, la seva ciutat natal. Aquesta primera experiència professional va ser clau per acabar treballant en emissores de renom com la Cadena SER. En aquest mitjà de comunicació, va exercir com a subdirectora del programa ‘Hora 14’ i coordinadora de ‘Hoy por hoy’.

Una altra de les seves feines més destacades es remunta al 2013, quan va formar part de l’equip de ‘Las Mañanas’ de Cope. En aquesta ocasió va coincidir amb el reconegut Carlos Herrera. L’afecte que sentia per la ràdio no era cap secret, ja que ella mateixa va fer aquestes declaracions. «Sóc una enamorada del periodisme, o millor dit de la ràdio, des que era una nena. Des que tinc ús de raó, recordo el so de la ràdio a cada racó de la casa dels meus pares».

El seu pas a la televisió

Tot i això, Paloma va voler provar noves experiències laborals i es va llançar a la televisió. En aquest àmbit, va ser cap de societat de la cadena Mediaset i de la CNN+. D’altra banda, un altre dels càrrecs més destacats del seu currículum és que va treballar com a cap de premsa del Ministeri d’Educació.

En els seus últims anys, la periodista havia decidit tornar als seus orígens i retrobar-se amb la seva enyorada ràdio. D’aquesta manera, va passar a formar part de l’espai matinal ‘Herrera en Cope' fins que el càncer que li van detectar li va impedir continuar exercint la seva tasca, la qual sempre havia sigut la seva gran passió.


Comentaris

envia el comentari