URGENT

🚫 El Govern allarga les restriccions contra la pandèmia a Catalunya

Les xarxes es bolquen a trobar la maleta perduda d'un conegut periodista

L'escriptor viatjava aquest diumenge en un tren des de Tarragona a València

Juan Cruz, al centre de la imatge amb jersei vermell, viatjava de Tarragona a València quan van confondre la seva maleta amb una altra | Facebook/Santiago Castellà

Els viatges amb tren són un argument recurrent en grans novel·les. No és tan habitual, però, que un escriptor que viatgi en tren acabi sent el protagonista de la història, encara que sigui de manera involuntària, com en el cas que ens ocupa. El periodista i escriptor, Juan Cruz, una de les firmes històriques del diari 'El País', viatjava aquest diumenge, 23 de febrer, en tren de Tarragona a València. 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

A la parada de Castelló, segons ha explicat Cruz en una piulada al seu compte personal de la xarxa social Twitter, una persona va confondre la seva maleta. Cruz ha demanat ajuda, a través de Twitter, explicant que la maleta de la persona que es va endur el seu equipatge «es troba a objectes perduts d'Adif, a València. La meva té llibres». La piulada de Juan Cruz ha rebut més de 1.300 repiulades, així com 608 'm'agrada'. 

Entre altres, han expressat el seu suport al conegut periodista, companys de professió, com Fernando Delgado,o l'eurodiputat del PP, Esteban González Pons. 

Final feliç

Quan feia poc més de 24 hores que Cruz havia demanat ajuda per a trobar la seva maleta, l'escriptor ha fet públic, una altra vegada a través d'una piulada al seu compte personal de Twitter, que el seu equipatge havia aparegut a Barcelona. Així doncs, la història de la maleta perduda de l'escriptor ha tingut un final feliç.


Comentaris

envia el comentari