Periodistes catalans contradiuen Antena 3 sobre les agressions que reben a Catalunya

Els professionals dels mitjans de comunicació dedicats a aquest sector han assegurat que condemnaran aquestes actituds «vinguin, d'on vinguin»

Manifestació segon aniversari 1-O
Manifestació pel segon aniversari de l'1-O a Barcelona | ACN

Un grup de periodistes catalans especialitzats en política han decidit portar fins al Parlament de Catalunya les seves queixes envers les agressions que, malauradament, han rebut en més d'una ocasió. 

Tot i que en un primer moment hi ha hagut a les xarxes certa confusió pel motiu de la seva queixa, han estat diversos els periodistes els quals han volgut aclarir que la seva raó de protesta no té a veure amb cap bàndol ideològic concret, sinó amb les agressions en general, «vinguin d'on vinguin».

Cap mena d'agressió, «vingui, d'on vingui»

De fet, apunten, que condemnaran qualsevol mena d'agressió als seus companys. En aquest sentit, des d'Antena 3 s'han fet ressò tot dient que aquests professionals de la informació es queixen de la pressió que reben per part del bloc independentista.

Això no obstant, el periodista Adrià Santasusagna —de Rac1—, ha contradit a la cadena d'Atresmedia i els ha acusat de mentiders per difondre una informació que no concorda amb la que ells han volgut transmetre.

Tot aquest enrenou recorda l'agressió que fa una setmana va patir una periodista de Telecinco durant la manifestació del segon aniversari de l'1-O. Des de llavors, han estat molts els companys periodistes els quals van mostrar-li públicament el seu suport moral i professional.

 

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari