Imatge de l'estranya criatura pescada a Nova York

Pesquen una estranya criatura a Nova York i es fa viral

El vídeo on capturen aquest ésser estrany ja porta més de 15 milions de reproduccions a les xarxes socials on tothom especula de què podria tractar-se

Aquest passat dijous es va penjar a les xarxes socials el vídeo d’un pescador que va capturar una estranya criatura en la costa de Coney Island, Nova York. El vídeo ràpidament va agafar volada i ressò, on ja porta més de 15 milions de reproduccions i on els usuaris han donat tota mena d'idees sobre la mena d'animal que pot ser.

Segons informa la cadena Fox, Nataliia Vorobok va publicar aquest a Tik-Tok el vídeo de l'estrany ser retorçant-se sobre el moll de Coney Island, on diverses persones es trobaven pescant. «Què diables és això, mama?», se sent que pregunta una persona, rebent per resposta altres exclamacions de sorpresa.

«És una serp en procés de digerir un esquirol», ha aventurat un usuari, mentre que un altre ha assenyalat que podria tractar-se d'un peix que s'ha empassat un conill. Finalment, una persona ha indicat que el més probable és que es tracti d'una ratlla, però amb les seves aletes plegades de manera estranya.

@natalie1526n

#whatisthat#wtf#fyp#animal#ocean#nyc#atlanticocean#coneyisland#fishing

♬ Apocalyptic ASMR - kiyohshi