El petit Nicolás s'ofereix com a relator pel judici del procés

Francisco Nicolás Gómez Iglesias assegura haver trucat al PDECat per oferir-se voluntari i fer de mediador durant el procés

Nicolás a Tv3
El petit Nicolás s'ofereix per ser el relator del judici de l'1-O | Cedida

Francisco Nicolás Gómez Iglesias, conegut com a petit Nicolás, s'ha ofert per ser el relator en les conversacions entre el govern de Pedro Sánchez i els partits independentistes. Així ho afirma el diari 'El Español' des d'on asseguren que el petit Nicolás va trucar ahir, dimecres 6 de febrer, a la seu del PDECat oferint-se com a relator. Ell mateix afirma que el partit va acceptar la proposta i que li van transmetre que traslladarien el seu currículum a la Generalitat, «com les de totes les persones que estan trucant».

 

 

En una entrevista concedida a 'El Español', Francisco Nicolás Gómez Iglesias s'ha postulat pel càrrec argumentant que «només s'ha de ser espanyol i conèixer el conflicte català». Paraules iròniques, ja que Gómez Iglesias considera la figura del relator com «inútil» i assegura que els líders del govern i dels partits independentistes «ja són grandets per necessitar a un mediador durant les seves converses».

 

«Però si els polítics s'han prestat a aquest show», conclou el petit Nicolás, «jo ho podria fer molt bé, conec el conflicte català i qui millor que els joves i més d'un partit com el nostre que no té idiologia per postular-se», explica Gómez Iglesias fent referència al partit Influencia Joven, fundat per ell mateix i que es presentarà a les eleccions europees.

 

El petit Nicolás anirà a judici per haver-se fet passar per col·laborador de la vicepresidència del govern i la Casa Reial | Cedida

 

Col·laborador de l''Operació Catalunya'

Cal recordar, que el petit Nicolás és conegut des de l'any 2014 per, entre altres assumptes, col·laborar presumptament amb la vicepresidència del govern i el CNI en l''Operació Catalunya', amb la qual es pretenia paralitzar la consulta del 9N aconseguint informació sobre la seva organització i procediment.

 

 

En contraposició amb les seves intencions, el pròxim maig arranca el judici contra Francisco Nicolás Gómez Iglesias per haver-se fet passar per col·laborador de la vicepresidència del govern i la Casa Reial, segons l'acusació. Per això se li atribueixen delictes d'usurpació de funcions públiques, malversació, suborn i falsedat.


Comentaris

envia el comentari