Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
La periodista Pilar Rahola.

Pilar Rahola i Joan Tardà, criticats per condemnar els aldarulls a Barcelona

Tardà afirma que els disturbis al carrer empetiteixen «la resposta de desobediència pacífica»

La periodista Pilar Rahola.
Pilar Rahola, durament criticada a les xarxes | Arxiu

Les protestes d’aquest dimarts contra la sentència del procés estan generant reaccions de tota mena i debat en el si de l’independentisme català. Aquesta divisió d’opinions, entre els que defensen aferrissadament un moviment completament pacífic i sense aldarulls i els que veuen amb bons ulls una acció més directa als carrers, es veu reflectida també a les xarxes socials. 

Bon exemple son les piulades de Pilar Rahola i Joan Tardà, que no han trigat en rebre resposta.

La periodista catalana es mostrava contundent en vista de les imatges de mobiliari cremat als carrers de Barcelona. “No. Així no”, afirmava. Sembla que aquest parer de la columnista i col·laboradora habitual de TV3 no ha agradat a alguns usuaris, que titllaven la seva reacció d’«acomodada» o «burgesa». Aquí algunes de les respostes a la publicació de Rahola.

En aquest mateix sentit es pronunciava el membre d’Esquerra Republicana Joan Tardà: «No hi ha res més letal que la combinació entre una acció minoritària al carrer i una policia descontrolada». Tardà sentenciava que els disturbis al carrer empetiteixen «la resposta de desobediència pacífica». El polític també ha rebut crítiques per mostrar-se contrari a una reacció violenta.

També et pot interessar...