Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Pla mig de Pilar Rahola somrient

Pilar Rahola, presumeix de família: De festa amb el seu marit i la seva filla petita

La tertuliana gaudeix d'un altre cap de setmana a la localitat gironina

Pilar Rahola està gaudint de les seves vacances i ho està fent a Cadaqués. És tant l'amor que la columnista sent per la localitat gironina, que sempre que té uns dies lliures s'escapa de la ciutat metropolitana de Barcelona i descansa a l'espectacular casa que té a Cadaqués.

La seva mansió està situada als afores de la ciutat i està completament rodejada de naturalesa. Gràcies al seu perfil d'Instagram, on la Pilar és molt activa, podem veure alguns dels racons especials que té l'habitatge, com ara la decoració, el jardí i la piscina on convida els seus amics i família.

La Pilar se'n va de festa

Pilar Rahola aprofita cada instant que està a Cadaqués i adora explorar els seus indrets. Aquest diumenge, la periodista catalana ha compartit a un directe d'Instagram la gran jornada que ha passat, rodejada de veïns del poble i companys.

La Pilar ha anat de revetlla al Mas Perafita, situat a la muntanya i a deu minuts del poble de Cadaqués. El Mas, construït l'any 1.500, estava rodejat d'una gespa verda i plena de convidats que gaudien de les vistes i de les vinyes que envoltaven l'espai.

Un mas històric

El Mas Perafita data del segle XIV  i es troba entre la "mar d'amunt" i la "mar d'avall". El mas té unes vistes espectaculars i les vinyes que creixen al voltant d'ell, es deixen acariciar pel vent del nord.

A més, el Mas Perafita té un exclusiu celler dels  vins Martín-Faixó, amb el peculiar caràcter d'aquesta terra i fets de manera artesanal.

Imatge exterior del Mas Perafita
Es va construir l'any 1.500. | Google Maps

Unes vistes sorprenents

És ben clar que Pilar Rahola ha pogut gaudir d'aquests deliciosos vins en la seva estada al Mas de Perafita. Tal com ha ensenyat en el seu directe, la revetlla tenia un ambient molt animat, amb llums i música de fons. 

Els assistents estaven gaudint del dia amb els seus amics i familiars mentre veien la preciosa posta de sol des del pic de la muntanya. La Pilar també ha compartit aquest moment tan màgic amb el seu marit Robert i la seva filla Ada. 

Com hem vist en altres ocasions, la periodista sempre ha presumit de la seva família i en especial dels seus tres fills, per tant, aquesta ha sigut l'oportunitat perfecta per ensenyar novament que la família és un dels motius pels quals està tan feliç.

Rahola fitxa per Telecinco

I sembla que Rahola té encara més motius per somriure, perquè acaba de començar la seva feina com a presentadora a 'La última noche' de Telecinco. La catalana ha fitxat per Mediaseti no descarta treballar per TV3 en un futur.

Ara la Pilar estarà ben ocupada amb el nou programa que té entre mans, això sí, no s'oblidarà de descansar a la seva espectacular casa de Cadaqués, i potser repetir l'experiència del Mas Perafita, quan torni a tenir una estona lliure.