Foto de Pilar Rahola.

Pilar Rahola torna a tocar fons a 8TV: no hi ha qui ho aixequi

L'audiència torna a girar l'esquena a 8TV

Ha tornat a passar. De nou, males notícies per 8TV. Sembla que la cadena privada no remunta pel que fa a les audiències. I és que les últimes dades pronostiquen un panorama força desolador. 

Si ja durant les últimes setmanes es podia notar una tendència a la baixa, ara encara és molt més evident. Les audiències són clares i no es posicionen al costat de 8TV.

I la pitjor part podríem dir que se l'enduu 'El Fax de 8TV' de Pilar Rahola. El programa estrella dels dissabtes canviava d'estratègia a començaments d'any i decidia apostar per la veterana periodista com a presentadora del format. Així i tot, sembla que la cosa no acaba de rutllar.

Pilar Rahola s'enfonsa a 8TV

Aquest dissabte, 'El Fax de 8TV' tornava a registrar unes audiències força desesperançadores. Si ja la setmana passada arribava a un mínim de l'1,6% de share, aquesta vegada, amb Laura Borràs com a entrevistada, la quota era d'un 1,1% a la franja de 21:50 a 22:50h, amb només 19.000 espectadors.

Imatge de Pilar Rahola i Eduard Pujol al programa de 8tv
'El Fax de 8TV' perd encara més audiència. | 8tv

Més baixa era encara a les 23:15h, reunint només 11.000 espectadors i un 0,7% de quota. Un panorama dramàtic i molt desolador per a la cadena i per Pilar Rahola, que veuen com setmana a setmana perd més i més suport per part de l'audiència.

No iguala ni de bon tros a la seva competència més directa, el 'Col·lapse' de Ricard Ustrell. Aquest dissabte, el format de TV3arribava al 8,1% i 125.000 espectadors, i aconseguia gairebé ser líder de la seva franja. Només el va superar el partit Elx-Barça a Movistar+, amb una audiència del 16,2%.

TV3, líder amb el 'Telenotícies'

D'altra banda, TV3ha tancat aquest dissabte amb un 10,9% de share. La cadena pública ha aconseguit uns bons resultats gràcies al 'Telenotícies'. Mentre que el 'TN Vespre' se situava en un bon 17,8%, l'edició del migdia el superava amb un 25,7%.

També destaquen el concurs 'Atrapa'm si pots', que feia un 12,9%, i el 'Zona Zàping', amb un 15,2% i 144.000 espectadors, que lideren les seves respectives franges, superant les propostes de Telecincoi Antena 3