Muntatge de Pilar Rubio i Sergio Ramos.

Pilar Rubio dona una trencadora notícia a Sergio Ramos i no hi ha volta enrere

Pilar Rubio manté la seva popularitat malgrat viure a França

Pilar Rubio va pensar el passat mes d'agost que la marxa de tota la família a París li passaria factura professionalment. Tot i això, malgrat la distància, ha intentat mantenir-se activa i la seva imatge no s'ha vist ressentida en cap moment. Amb regularitat se l'ha vista a la petita pantalla i amb el pas dels mesos li ha robat protagonisme a Sergio Ramos.

El futbolista ha viscut una temporada molt complicada, plena de lesions i amb un rendiment molt discret. Hi havia moltes esperances posades en ell a França, però amb prou feines ha gaudit de continuïtat al PSG. Ella ho va deixar gairebé tot per estar al costat del seu xicot a la ciutat de l'amor.

Pilar es va apartar temporalment de 'El Hormiguero', on es trobava molt còmoda. Encara que ara triomfi a 'El Desafío', amb uns programes gravats, no pot presumir d'estar davant del seu millor any.

La parella va desembarcar a París sense parlar francès i l'experiència no va resultar tan gratificant com esperaven. Sobretot pel pobre paper de Sergio, molt criticat per la grada davant de la poca aportació. Ja comença a parlar-se de les possibles destinacions per a la propera temporada i no tanquen les portes al Japó o als Estats Units.

Són dos personatges molt reconeguts que abans de contraure matrimoni ja comptaven amb un paper rellevant als mitjans cadascun pel seu costat. La presentadora sempre s'ha desmarcat del terme 'dona de'. Això ha estat possible gràcies a la seva dilatada trajectòria a la televisió en programes amb molta audiència.

Imatge de Pilar Rubio.
Pilar Rubio a la presentació de la seva col·lecció biquinis   | Europa Press

Ell, per la seva banda, és un dels jugadors més premiats del futbol espanyol. Ho ha guanyat tot amb el Reial Madrid i la selecció espanyola, escrivint les pàgines més brillants a la història del combinat nacional.

Pel que fa a imatge, Pilar Rubio ha aconseguit mantenir-se sempre al capdamunt. El responsable de Personality Media, Santiago Mollinedo, analitza per a El Mundo l'evolució de la comunicadora. Recorda que després d'un començament meteòric a la televisió, es va veure embolicada al mig d'una disputa entre la cadena i la productora d'OT.

«Va estar un temps amb el cap baix», explica. Tot i això, «Pablo Motos va trobar un atractiu inigualable. Doncs no només li agrada una dona atractiva a la seva taula que captivi l'audiència, sinó que també li doni un plus».

Ella ho «ha complert a la perfecció, ja que s'ha de reconèixer que alguns dies ens va posar els pèls més que de punta». Per la seva banda, Sergio «és un personatge amb més facilitat per entrar en confrontació amb el rival, fet que el porta a despertar polarització».

Diu que aquells jugadors que són massa protagonistes fora del camp no solen encaixar del tot bé amb el públic. Principalment perquè no els hi agrada aquells que presumeixen gaire.

▶️ Pilar Rubio habla de nuevo embarazo y confiesa cómo se siente

Pilar Rubio, entre les més famoses 

Pilar Rubio no ha perdut popularitat malgrat la seva estada a París. En un estudi d'aquesta agència assenyalen que és coneguda pel 91% de la població, entre les 20 dones més famoses del país.

Està molt a prop del seu marit, que se situa com el quart esportista més famós, i és conegut pel 96% de la gent. Tot i això, com presenta una «imatge més polaritzant, no aconsegueix puntuacions altes pel fet que un 35% dels consumidors el suspèn».

Pilar Rubio i Sergio Ramos.
La parella farà les maletes aquest estiu   | GTRES

Tot al contrari que la presentadora. Obté una nota mitjana de 7, ocupant els primers llocs quant a modernitat, atractiu i benestar. Això implica que suposa tot un atractiu per a les firmes comercials.

Pilar Rubio és una garantia dèxit. Ni la marxa a França ha aconseguit passar-li factura.