Piqué ataca el Partit Popular i critica Dolors Montserrat

El jugador blaugrana ha compartit un vídeo a Twitter que fa patent una mentida que ha dit Dolors Montserrat en una roda de premsa | La portaveu dels populars al Congrés ha negat que Casado comparés Catalunya amb el grup terrorista ETA

Gerard Piqué ha deixat en evidència la portaveu del PP | Kypers

Gerard Piqué no és d’aquells futbolistes que defuig de la polèmica. Tot el contrari, quan creu que ha de reivindicar quelcom, el futbolista del Barça no s’amaga i diu, gairebé sempre, el què pensa. I aquest divendres li ha tocat rebre a Dolors Montserrat, del PP. El central blaugrana ha compartit una publicació al seu compte de Twitter que ha deixat en evidència la portaveu dels populars al Congrés dels Diputats, la qual ha negat en una roda de premsa que Pablo Casado hagués declarat que «l'agenda de Catalunya és l'agenda d'ETA».

Dolors Montserrat ha negat les paraules pronunciades per Casado

Piqué ho ha tornat a fer. El tercer capità del FC Barcelona s'ha servit de les xarxes socials per fer ressò de la incongruència que ha protagonitzat la portaveu del PP al Congrés, Dolors Montserrat, en una roda de premsa que ha tingut lloc avui mateix.

Preguntada per si compartia les paraules emeses pel president dels populars, Pablo Casado, segons el qual «l'agenda que estem veient a Catalunya és l'agenda d'ETA», Montserrat ha fet cara d'incredulitat i ha contestat, de manera taxativa, que «això no ho ha dit».

Gerard Piqué ha compartit el vídeo al seu compte de Twitter

Per aquest motiu, un usuari de Twitter ha pres la determinació d'elaborar un vídeo que recull el moment exacte de la intervenció de la portaveu del PP, i tot seguit apareix Casado pronunciant les paraules que la mateixa Dolors Montserrat ha negat. En poca estona, la publicació ha estat compartida per més de 2.000 usuaris, un d'ells Gerard Piqué.

El futbolista del Barça no s'hi ha esplaiat massa en les crítiques, i ni tan sols ha volgut fer ús de la fina ironia que sempre caracteritza les seves declaracions. En lloc d'això, el blaugrana s'ha limitat a escriure les següents paraules: «I així tot». D'aquesta manera, deixava un cop més en evidència el partit liderat per Casado, i mostrava com el domini de la informació brillava per la seva absència.

Engeguen una campanya contra la manifestació de PP, C's i VOX

La publicació s'emmarca en la campanya engegada com a resposta a la manifestació convocada pels partits de dretes PP, C's i VOXcontra el govern de Pedro Sánchez, que feia dies que circulava per xarxes amb el hashtag #YoVoy.

Però lluny d'aconseguir l'objectiu que buscaven, les formacions han aconseguit que tots aquells que no simpatitzen amb la iniciativa iniciïn una contracampanya, la qual ha provocat que el hashtag #YoNoVoy es convertís ahir en Trending Topic de la jornada.


Comentaris

envia el comentari