Piqué fa callar el públic que feia càntics contra Espanya: «És intolerable»

El central del Barça va assegurar que qualsevol falta de respecte «és intolerable» i que «hem de predicar amb l'exemple»

Piqué es va dirigir a la graderia per intentar frenar els càntics contra Espanya
Piqué es va dirigir a la graderia per intentar frenar els càntics contra Espanya | Twitter (@elchiringuitotv)

El Catalunya-Veneçuela ha finalitzat, però la presència de Gerard Piqué a la selecció catalana segueix sent notícia. Piqué va ser titular i un dels jugadors més ovacionats per la grada en un partit molt esperat pel públic català. Catalunya va guanyar Veneçuela per dos gols a un. La victòria va arribar al final del partit amb un gol de Javi Puado a l'últim minut, en un Montilivi ple de gom a gom, amb 12.671 espectadors que van respondre amb entusiasme a la selecció catalana.

Piqué demana al públic que aturi els càntics

El futbolista Gerard Piqué es va dirigir a la graderia en un moment puntual del partit, per tal de frenar els càntics que el públic estava cridant contra Espanya. El central del Barça va aixecar la mà dreta i es va dirigir al públic fent el gest 'no' amb el dit.

«Respecte per sobre de tot, sigui d'una banda o de l'altra. Tots hem de predicar amb l'exemple i tot el que sigui una falta de respecte és intolerable. La gent que anima, que està a favor de l'equip, genial. Els que no, crec que no s'ha de faltar al respecte», explicava Piqué després del partit, responent  a les preguntes dels periodistes sobre el polèmic moment.

«Estic fart d'explicar-ho»

D'altra banda, Piqué va afirmar que estava fart de donar explicacions per haver deixat la selecció espanyola i va afirmar que «una cosa no té a veure amb l'altra». Segons el central, va abandonar la selecció espanyola perquè se'n volia anar «a prendre el sol una setmana fora d'Europa i a descansar». Piqué assegura que formar part de la selecció catalana «requereix venir un dia, passar-m'ho bé amb els meus companys i l'endemà tornar a centrar-me en l'equip»

El català assegura que el bon rendiment actual amb el Barça és en bona part gràcies a haver deixat la selecció espanyola, ja que pot estar més descansat. El central del Barça també creu que Catalunya hauria de jugar més sovint.


Comentaris

envia el comentari