Piqué cobrarà una comissió milionària per la celebració de la Supercopa

La seva empresa Kosmos rebrà 4 milions per cada edició després de fer d'intermediària
piqué a la davis
Gerard Piqué continua amb la seva bona ratxa en els negocis fora del futbol | CatalunyaDiari

 

Gerard Piqué continua d'enhorabona en la seva faceta empresarial. Acabada la primera Copa Davis de tenis organitzada per Kosmos, sembla que l'empresa que presideix el central blaugrana hauria tingut un paper clau pel nou format d'una altra important competició esportiva: la Supercopa espanyola de Futbol. Hauria fet  d'intermediari entre la Federació Espanyola i l'Aràbia Saudita per celebrar el torneig en aquest país. 

Cal recordar que diversos actors, així com televisions, han mostrat el seu desacord per la celebració del campionat en aquest país, ja que no respecta els Drets Humans.

 

La intervenció de Piqué li suposaria una comissió d'uns 4 milions d'euros per cada edició que es disputi en territori àrab, la primera de les quals tindrà lloc entre el 8 i el 12 de gener. Segons publicava ‘Niusdiario.es’, seria l'estat saudita qui assumiria el pagament.  

 

Suculent acord signat a Londres

La decisió del trasllat de la Supercopa, no exempta de polèmica, s'hauria pres en diverses reunions, l'última d'elles el passat 11 de setembre a Londres. A més de Piqué, en aquesta haurien participat Luis Rubiales, president de la RFEF, a més d'altres representants de la Federació i el país àrab. Haurien arribat a un acord per les 6 pròximes edicions, les 3 primeres obligatòries, per una quantitat total d'uns 240 milions. 

 

Així, cada any que la Supercopa tingui lloc a l'Aràbia Saudita els equips participants s'emborsaran 30 milions d'euros i 10 més anirà a mans de la RFEF. La comissió de Piqué seria, doncs, d'un 10%.

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari